ΝΕΑ

Αυτή είναι η απάντηση της Cher σε εκείνους που αποκαλούν την Dua Lipa, «η Cher της γενιάς μας»!

Η Cher έχει κάτι που θέλει να θυμόμαστε και αυτό είναι ότι υπάρχει μόνο μία Cher. Την Τρίτη, η 76χρονη αντέδρασε σε ανθρώπους στο Twitter που τη συνέκριναν με τη Dua Lipa με ένα tweet, ωθώντας τους θαυμαστές να συζητήσουν εάν είναι δίκαιο να συγκρίνουν μεγαλύτερους καλλιτέχνες που εξακολουθούν να είναι ζωντανοί και καλά με αυτούς που είναι νεότεροι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες της Cher και της τραγουδίστριας του "Levitating", οι οποίες είχαν και οι δύο με κομψά, μακριά μαύρα μαλλιά. «Dua Lipa, η Cher της γενιάς μας», έγραψε ο χρήστης του Twitter στις φωτογραφίες.

«Τόση πολλή αλήθεια σε ένα tweet», απάντησε ένας άλλος χρήστης, κάνοντας tag και τη Cher και τη Dua Lipa.

Τότε ήταν που ενεπλάκη και η ίδια η Cher. Απαντώντας και στους δύο χρήστες, "Πόσα χρόνια είναι σε μια γενιά", προσθέτοντας ένα σαρκαστικό emoji.

Η απάντησή της έκανε τους θαυμαστές να μιλούν για τις συνέπειες της σύγκρισης των μουσικών που ήταν στην κορυφή των charts τις περασμένες δεκαετίες με νεότερους ερμηνευτές. «Της χρωτάω συγχαρητήρια για αυτό», σχολίασε ένα άτομο, αναδημοσιεύοντας την απάντηση της Cher.

«Η Cher είναι η Cher», έγραψε ένας άλλος. «Κανείς άλλος δεν θα είναι ποτέ η Cher."

Με πληροφορίες από το Billbaord.com