ΝΕΑ

Η Demi Lovato παραλίγο να παίξει σε άλλη σειρά του Disney Channel πριν το "Camp Rock"

Η Demi Lovato βρέθηκε στο podcast, Call Her Daddy για να αναπολήσει την εποχή της ως παιδί σταρ και τον ρόλο που κόντεψε να κλείσει πρίν τελικά υπογράψει για το Camp Rock.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η πρώτη της ακρόαση για το κανάλι ήταν στην πραγματικότητα μια εκπληκτική κοπέλα σε μια σειρά που δεν κατάφερε να πέρει τον ρόλο.

«Ήταν η χρυσή εποχή της Disney», είπε. «Η Hannah Montana είχε μόλις ξεκινήσει, περίπου ένα χρόνο πριν. Το High School Musical είχε μόλις συμβεί. Η Selena [Gomez] ήταν στους Wizards και έκανα audition για την τηλεοπτική εκπομπή των Jonas Brothers. Ήμουν έτοιμη για τον ρόλο της καλύτερης φίλης τους. Και θυμάμαι ότι δεν το κατάλαβα και ήμουν συντετριμμένη».

Ενώ ο ρόλος της Stella Malone στην ομώνυμη κωμική σειρά πήγε τελικά στην Chelsea Kane, τα πράγματα κατέληξαν μια χαρά για την Lovato μακροπρόθεσμα. «Η Disney είπε «Λοιπόν, θέλουμε να σε δούμε για αυτά τα άλλα δύο έργα», θυμάται. «Είχα πάρει το πιο σκληρό «όχι» στη ζωή μου και έλεγα: «Δεν ξέρω αν θέλω να πάω ξανά σε audition, αλλά θα το κάνω». Έτσι το έκανα, πήγα και έκανα audution και κατέληξα να κλείσω και τα δύο. Ο ένας (ρόλος) ήταν στο Sonny With a Chance και ο άλλος ήταν στο Camp Rock. Έτσι, για μένα, ήταν σαν, «Έχω τη δική μου ταινία και τη δική μου τηλεοπτική εκπομπή;» Αστειεύεσαι? Στο Disney Channel; Και ήξερα ότι η ζωή μου επρόκειτο να αλλάξει».

camp rock

Με πληροφορίες από το Billboard.com