ΝΕΑ

Η Miley Cyrus, ο Jimmy Fallon και ο Willie Nelson πρόκειται να συμμετέχουν στο «Dolly Parton's Mountain Magic Christmas»

Η Dolly Parton σχεδιάζει μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μερικούς από τους καλύτερους φίλους της. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η χριστουγεννιάτικη ταινία Mountain Magic της Dolly Parton θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από τη Miley Cyrus (καθώς και τον Billy Ray Cyrus), καθώς και από τους Jimmy Fallon, Willie Nelson, Jimmie Allen και Zach Williams.

Το εορταστικό μιούζικαλ του NBC θα προβληθεί σε μια απροσδιόριστη -ακόμη- ώρα μεταξύ της Ημέρας των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων και θα πρωταγωνιστήσει η 76χρονη τραγουδίστρια, μαζί με τους ηθοποιούς Tom Everett Scott, Ana Gasteyer και Angel Parker.

Το meta project περιγράφεται ως ένα «σύγχρονο κινηματογραφικό μιούζικαλ» για τη δημιουργία μιας ειδικής τηλεόρασης δικτύου. Το THR ανέφερε ότι καθώς η Dolly προσπαθεί να κάνει ένα σόου που να μοιράζεται τη «μαγεία του βουνού» στο θέρετρό της στο Dollywood τις γιορτές, βρίσκει τον εαυτό της να «κάνει ένα ιδιωτικό ταξίδι στο παρελθόν της, καθοδηγούμενη από τις μυστηριώδεις εμφανίσεις των προσωπικών της Three Wise Mountain Men. ”

Η περιγραφή του έργου προσθέτει ότι, «Όταν έρθει η ώρα για το μεγάλο show της να βγει στον αέρα, μια ανανεωμένη Dolly μας δείχνει ότι η πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στις καρδιές των παιδιών που ήμασταν όλοι κάποτε, η συνειδητοποίηση ότι τα Χριστούγεννα αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους τα μοιραζόμαστε και πώς η πίστη της παραμένει το κοινό νήμα μεταξύ των Χριστουγέννων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος».

Με πληροφορίες από το Billboard.com