ΝΕΑ

Η ωραία του Hollywood έχει γενέθλια!

Χρόνια Πολλά Camron Diaz!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ήρθε στη ζωή μας σαν άγγελος. Η Cameron Diaz είναι από ηθοποιός που δύσκολα ξεχνάς. Είτε για την ομορφιά της, είτε για το νάζι της.

Μπορεί η Diaz να είναι από την Κούβα, την Γερμανία και την Ιταλία, την γνωρίσαμε σαν το πρόσωπο της Αμερικής. Ακόμη και αν ξεκίνησε την καρίερα της ως μοντέλο, την κέρδισε η υποκριτική και με την σειρά κέρδισε και εκείνη εμας.

Η Cameron Diaz είναι η αλήθεια πως έχει ονομαστεί η πιο όμορφη γυναίκα της Αμερικής. Παρ'όλα αυτά η ομορφιά της δεν είναι αυτή που την έκανε αγαπητή. Το πόσο της αρέσει να τσαλακώνει την εικόνα της και να αρνείται οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση είναι αυτά που την κάνουν μια γυναίκα σαν όλες εμάς.

Είναι από τις μοναδικές γυναίκες του Hollywood που μίλησε για το πόσο φυσιολογικό είναι να μεγαλώνουμε, να γερνάμε και να αλλάζουμε χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε λογαριασμό σε κανένα.

Μπορεί να έχει παραίτηθει πλέον από την υποκριτική αλλά οι ταινίες μας κρατούν ακόμη συντροφία και τις παρακολουθούμε σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Σήμερα, η Cameron Diaz κλείνει τα 49 - ακόμα και αν δεν της φαίνεται- και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, τις 5 αγαπημένες μας ταινίες της ηθοποιού!

1) Άγγελοι του Τσάρλι

2) The Mask

3) The Holiday

4) What Happens in Vegas

5) My Best Friend's Wedding