ΝΕΑ

Η Taylor Swift ανακοινώνει το νέο της άλμπουμ «Midnights» κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα VMAs

Η Taylor Swift πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζαμε και δεν είναι ένα από παλιά της που επαναηχογραφεί.

Η τραγουδίστρια έκανε την -τεράστια- ανακοίνωση καθώς έπαιρνε το τελευταίο MTV Video Music Award το βράδυ της Κυριακής στο Prudential Center στο Newark. Κατά την αποδοχή του βραβείου βίντεο της χρονιάς, το τρίτο της καριέρας της, για τη μικρού μήκους ταινία της "All Too Well", η Swift αποκάλυψε ότι το επόμενο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

«Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι μια διασκεδαστική στιγμή να σας πω ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου», είπε η Swift. «Και θα σας πω περισσότερα τα μεσάνυχτα».

Μετά από μια αντίστροφη μέτρηση στο TaylorSwift.com, η τραγουδίστρια έκανε ακριβώς αυτό που είχε υποσχεθεί. "Midnights, οι ιστορίες 13 άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες σε όλη μου τη ζωή, θα κυκλοφορήσουν στις 21 Οκτωβρίου. Γνωρίστε με τα μεσάνυχτα", έγραψε η Swift στο Instagram της.

«Ξυπνούμε με αγάπη και φόβο, με αναταραχή και με δάκρυα. Κοιτάμε τους τοίχους και πίνουμε μέχρι να μιλήσουν. Στρίβουμε στα αυτοδημιούργητά μας κλουβιά και προσευχόμαστε να μην είμαστε – σωστά αυτή τη στιγμή – έτοιμοι να κάνουμε κάποιο μοιραίο λάθος που θα αλλάξει τη ζωή μας», έγραψε η Swift. «Πρόκειται για ένα άλμπουμ γραμμένο στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τρόμους και γλυκά όνειρα. Τα πατώματα που βαδίζουμε και οι δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που πετάξαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να ψάξουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει δώδεκα… θα βρεθούμε».

Με πληροφορίες από το Billboard.com