ΝΕΑ

Kylie Minogue: Το πρώτο της album το 1988 είχε τις περισσότερες πωλήσεις για album γυναίκας στην Αγγλία!

Μας συστήθηκε το 1986 μέσα από την αυστραλιανή σαπουνόπερα “Neighbours”, η οποία μετρά περισσότερα από 8 χιλιάδες επεισόδια και αποτελεί θεσμό για τη βρετανική τηλεόραση. Μια νεαρή ηθοποιός, που έκλεψε την παράσταση με την αστείρευτη τσαχπινιά της και το παιχνιδιάρικο βλέμμα της. Σε ηλικία 18 χρονών, για τις ανάγκες μίας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, τραγούδησε το “Loco-motion” ως μέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Λίγο αργότερα αποφάσισε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη μουσική της σταδιοδρομία, έχοντας ένα συμβόλαιο για δίσκο και ένα διαβατήριο για διεθνή επιτυχία. Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό και τραγουδίστρια, Kylie Minogue.

Η Kylie Minogue γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η καριέρα της ξεκίνησε το 1979, σε ηλικία 11 ετών, όταν ο τηλεοπτικός παραγωγός, Alan Hardy, της έδωσε ένα μικρό ρόλο στη σαπουνόπερα "The Sullivans". Ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά “The Henderson Kids” το 1985 και η σαπουνόπερα “Neighbours” το 1986, από την οποία αποχώρησε για να ασχοληθεί με τη μουσική της καριέρα.

Το 1988 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο “Kylie”, το οποίο έφτασε στο Νο.1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τραγούδι της “I Should Be So Lucky” ήταν παραγωγή των Mike Stock, Matt Aitken και Pete Waterman και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Όμως η Kylie Minogue, δεν αρκέστηκε στον τίτλο του ανερχόμενου αστεριού.

Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια παρουσίασε τον δίσκο “Rhythm of Love” με το τραγούδι “Better The Devil You Know” να ξεχωρίζει, αφού πλέον η νεαρή τραγουδίστρια υιοθετούσε έναν πιο ώριμο καλλιτεχνικό εαυτό.

Η Kylie Minogue επιθυμούσε να συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διάφορους μουσικούς χώρους. Μια τέτοια αναπάντεχη συνεργασία ήταν και το ντουέτο της με τον Nick Cave στο θρυλικό τραγούδι “Where The Wild Roses Grow”.

To 2000, όλοι χόρευαν στους ρυθμούς του “Spinning Around”, το οποίο έπαιζε ασταμάτητα στα μεγάλα clubs της εποχής. Η Kylie Minogue είχε αποφασίσει ότι ήταν καιρός να αποκαλύψει στον κόσμο το σεξαπίλ της. Έτσι, στο videoclip του τραγουδιού φόρεσε ένα μικροσκοπικό χρυσό σορτσάκι, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το 2001, με την κυκλοφορία του single “Can't Get You Out Of My Head” απογείωσε τη sexy πλευρά της φορώντας μια ολόσωμη λευκή φόρμα, που αποτελούσε την απόλυτη φαντασίωση της εποχής.

Λίγα χρόνια αργότερα, η Αυστραλή pop star διαγνώσθηκε με καρκίνο, αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια και να επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι, δείχνοντας μία τελείως διαφορετική εκδοχή του εαυτού της.

Σήμερα, 34 χρόνια μετά το πρώτο της album, η Kylie Minogue συνεχίζει την πορεία της στη δισκογραφία.