ΝΕΑ

Οι Eminem & Snoop Dogg επιστρέφουν στα MTV VMA ερμηνεία εμπνευσμένη από το "Metaverse"

Ο Eminem και ο Snoop Dogg πρόκειται να ερμηνεύσουν το νέο single τους "From the D 2 the LBC" στα MTV Video Music Awards 2022.

Χαρακτηρίζεται ως «μια πρώτη στο είδος του παράσταση… εμπνευσμένη από τον κόσμο του metaverse». Το MTV συνεργάστηκε με τη Yuga Labs για να ζωντανέψει αυτό το δημιουργικό στοιχείο.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση VMA και για τους δύο αστέρες της μουσικής σε περισσότερο από μια δεκαετία. Ο Eminem εμφανίστηκε για τελευταία φορά στα VMA το 2010, όταν άνοιξε το σόου με το "Not Afraid" και, μαζί με τη Rihanna, το "Love the Way You Lie". Ο Snoop Dogg εμφανίστηκε για τελευταία φορά στα VMA το 2005 μαζί με τον Diddy όταν απέτισαν φόρο τιμής στους The Notorious B.I.G. ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του "Juicy" και "Warning".

Ο Eminem και ο Snoop εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στα VMA το 1999, όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Dr. Dre για να κλείσουν το σόου με τα "My Name Is" και "Guilty Conscience" του Eminem και το "Nuthin' But a "G" Thang" του Dre. παρουσίασε τον Snoop.

Με πληροφορίες από το Billboard.com