ΝΕΑ

Ο Justin Timberlake θα εμφανιστεί σε Gala για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες

Ο Justin Timberlake πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα Gala για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες. Η εκδήλωση έχει οριστεί για το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Ο Chris Pine και ο πατέρας του, Robert Pine, θα συνδιοργανώσουν το γκαλά.

Η εκδήλωση ξεκινά με αφίξεις στο κόκκινο χαλί στις 5:30 μ.μ, ακολουθούμενη από δεξίωση κοκτέιλ και δείπνο. Έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 μ.μ.

Η Panda Express, μακροχρόνιος εταιρικός συνεργάτης του Children's Hospital Los Angeles και χορηγός τίτλου της βραδιάς, και οι φιλάνθρωποι Kristin και Jeff Worthe θα λάβουν από κοινού το Βραβείο Courage to Care, το οποίο αναγνωρίζει άτομα και οργανισμούς που είναι πρωταθλητές των παιδιών και των παιδικών σκοπών. Στο παρελθόν τιμώμενοι είναι οι Drew Barrymore, Jamie Lee Curtis, Pau Gasol, Jimmy Kimmel, Heidi Klum, Natalie Portman, Costco Wholesale, οι Los Angeles Kings και η Walt Disney Company.

«Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτή τη σημαντική εκδήλωση για πρώτη φορά από το 2018», δήλωσε ο Paul S. Viviano, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες. «Θα τιμήσουμε αυτούς τους συμπονετικούς και γενναιόδωρους πρωταθλητές των παιδιών για τη φιλανθρωπία, τον εθελοντισμό και την υπεράσπιση τους. Θα αποτίσουμε επίσης φόρο τιμής στα μέλη της κλινικής ομάδας πρώτης γραμμής και στους φιλάνθρωπους μας που μας βοηθούν να εκπληρώσουμε την αποστολή μας να δημιουργήσουμε ελπίδα και να χτίσουμε ένα υγιέστερο μέλλον για τα παιδιά».

Με πληροφορίες από το Billboard.com