ΝΕΑ

Η Hailey Bieber λέει ότι ο γάμος με τον Justin Bieber χρειάζεται «πολύ δουλειά»

Ο γάμος είναι δύσκολος. Και το να ακούς τη Hailey Bieber να το λέει, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Justin Bieber, δίνει ελπίδες σε όλους μας.

«Πρέπει να καταλάβετε πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα όπως συμβαίνουν, ξέρετε; Υπάρχει λόγος που λένε «καλώς ή κακώς». Το 25χρονο μοντέλο είπε στο Harper’s Bazaar σε μια συνέντευξη, στην οποία βυθίζεται στην πίεση που προκλήθηκε από μια σειρά ατυχών ιατρικών γεγονότων που έπληξαν το ζευγάρι φέτος.

«Απλώς νομίζω ότι η ζωή αλλάζει συνεχώς», είπε. «Μέρα με τη μέρα, από εβδομάδα με την εβδομάδα, χρόνο με το χρόνο. Νομίζω ότι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς και οι δύο έχουμε περάσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας».

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν με το επεισόδιο που έμοιαζε με εγκεφαλικό που προκλήθηκε από θρόμβο αίματος τον Μάρτιο, και ακολούθησε η διάγνωση του ποπ σταρ με σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκάλεσε μια μερική, προσωρινή παράλυση του προσώπου που ανάγκασε τον τραγουδιστή να θέσει την περιοδεία του στις ΗΠΑ σε αναμονή.

Μέσα από όλα αυτά, ο Justin εξακολουθεί να είναι σίγουρα το άτομο στο οποίο η Hailey είπε ότι θέλει να «επιστρέφει βιαστικά» στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. «Μπορεί να πετάξω κάπου και να πάω να κάνω μια δουλειά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω και να κάνω παρέα. Και νιώθω ότι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται και από τις δύο πλευρές», είπε στο περιοδικό. «Στο τέλος της ημέρας, σαν να είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει. Και μετά ξέρω ότι τελικά, όταν τα παιδιά έρθουν στη φωτογραφία, θα είναι μια εντελώς άλλη εποχή πλοήγησης για το πώς να πετύχει αυτό».

Με πληροφορίες από το Billbaord.com