ΝΕΑ

Η Demi Lovato αποκαλύπτει πως πάλευε με πολλές ενοχές μετά τον θάνατο του Mac Miller

Μετά από όλο το τραύμα που έχει υποστεί η Demi Lovato τα τελευταία χρόνια, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το συναισθηματικό τίμημα που έχει αναλάβει η ανάκτηση από την κατάχρηση ουσιών.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Zane Lowe που η Apple Music μοιράζεται με το Billboard, η Lovato μίλησε για ένα τραγούδι στο επερχόμενο άλμπουμ τους Holy Fvck, με τίτλο "Dead Friends" και πώς γράφτηκε. Στο συναισθηματικό αποτέλεσμα που αντιμετώπισε βλέποντας φίλους και συναδέλφους όπως η Mac Miller να πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ εκείνη επέζησε.

«Έχω κάνει φίλους όλων των ηλικιών. Έχω χάσει φίλους που ήταν γύρω στην ηλικία μου και αυτοί με πονούσαν τόσο βαθιά γιατί ήμασταν μαζί στα χαρακώματα», είπε η τραγουδίστρια για το νέο τραγούδι. «Είχα πολλές ενοχές επιζώντων μετά την υπερβολική δόση μου γιατί… αμέσως μετά, ο Mac Miller πέθανε και μου έδωσε τα πάντα στο μυαλό, «Αυτός θα μπορούσε να ήσουν εσύ, σχεδόν ήσουν εσύ και πώς θα το κάνεις ζεις τη ζωή σου τώρα;» Και με επηρέασε πολύ».

Με πληροφορίες από το Billboard.com