ΝΕΑ

Ben Affleck: Εσύ από που τον γνώρισες;

Χρόνια Πολλά Ben Affleck!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ένας από τους πολυσυζητημένους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή αλλα όχι για την καριέρα του. Ο Ben Affleck έγινε γνωστός από τις ταινίες του, ωστόσο τον μάθαμε από την πολυτάραχη σχέση του με την μοναδική Jennifer Lopez και από τότε πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών παγκοσμίως.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Το όνομα του, ο Affleck το πήρε από έναν επιζώντα του ολοκαυτώματος που ήταν οικογενειακός φίλος. Ξεκίνησε την καριέρα του όταν ήταν μόλις 12 ετών, με την ταινία "The Voyage of the Mimi" και μπορούμε να πούμε πως από τότε απασχόλησε πολύ στο Hollywood και έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Μάλιστα έχει κερδίσει και δύο βραβεία Όσκαρ. Το πρώτο ήταν για το "Good Will Hunting" το 1998 και το δεύτερο για το Argo το 2013.

Μπορεί να είχε σχέσεις με διάσημες γυναίκες της μουσικής και του κινηματογράφου, ωστόσο εκείνος δηλώνει πως το lifestyle που έχει υιοθετήσει δεν ταιριάζει καθόλου με το δικό τους και αυτός ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν πέτυχαν τελικά οι σχέσεις.

Ο Ben Affleck, έχει σήμερα γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 5 ταινίες που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε λίγο παραπάνω!

1) Batman VS Superman: Dawn of Justice (2016)

2) Chasing Amy (1997)

3) The Town (2010)

4) Gone Girl (2014)

5) Good Will Hunting (1997)