ΝΕΑ

Lea Michele: Ακύρωσε την περιοδεία της για το μιούζικαλ «Funny Girl»!

Μετά την ανακοίνωση ότι η Lea Michele θα υποδυθεί τη Φάνι Μπράις στην αναβίωση του μιούζικαλ «Funny Girl», η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ακύρωσε το υπόλοιπο της καλοκαιρινής της περιοδείας «Life in Music» για να επικεντρωθεί στις πρόβες της για την παράσταση, ενώ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι απίστευτη τιμή που συμμετέχω σε αυτό το καταπληκτικό καστ και την παραγωγή και που επιστρέφω στη σκηνή υποδυόμενη τη Φάνι Μπράις στο Μπρόντγουεϊ. Τα λέμε στις 6 Σεπτεμβρίου».

Στο μιούζικαλ «Funny Girl», που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο, τη Φάνι Μπράις υποδυόταν η Beanie Feldstein. Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι θα την αντικαταστήσει η Lea Michele, η οποία στην ανάρτησή της αναφέρει ότι το 1995, ανέβηκε στη σκηνή στην παραγωγή Les Miserables (Οι Άθλιοι) στο Μπρόντγουεϊ για πρώτη φορά στη ζωή της.

Η πρώτη παραγωγή του «Funny Girl», με πρωταγωνίστρια την Barbra Streisand ως Φάνι Μπράις, έκανε πρεμιέρα το 1964 και ήταν υποψήφια για οκτώ Βραβεία Tony.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ