ΝΕΑ

Ο Simon Cowell εξηγεί γιατί δεν θα ξεχάσει ποτέ τις audition του Harry Styles και της Camila Cabello στο X Factor

Από τον Harry Styles μέχρι την Camila Cabello, ο Simon Cowell ήταν ο άνθρωπος πίσω από πολλούς μεγάλους μουσικούς του κόσμου τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Σε μια νέα συνέντευξη, ο 62χρονος εξήγησε πώς όλοι οι καλλιτέχνες της A-list -που ανακάλυψε- ήταν εξίσου ξεχωριστοί για εκείνον όσο και για τα εκατομμύρια των θαυμαστών έχουν πλέον οι καλλιτέχνες που βοήθησε έστω και λίγο να αναδειχθούν.

Κατά τη διάρκεια της έβδομης σεζόν του X Factor το 2010, βοήθησε στη δημιουργία των One Direction, ενώνοντας τους Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson και Niall Horan.

Το συγκρότημα χωρίστηκε το 2015, και από τότε και τα πέντε μέλη ακολούθησαν σόλο καριέρα, με τον Styles ειδικότερα να γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία με και τα τρία άλμπουμ του να βρίσκονται στο Νο. 1 στο Billboard 200. «Θυμάμαι την ακρόαση του σαν να ήταν χθες», είπε πρόσφατα ο Cowell στο Extra. «Ήταν πολύ γοητευτικός, είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ήταν πολύ αστείος και μου άρεσε».

«Απλώς σκέφτηκα ότι υπάρχει κάτι ... ιδιαίτερο γι 'αυτόν», συνέχισε ο δισκογραφικός διευθυντής. «Ποτέ δεν ξεχνάς αυτές τις στιγμές και, όπως είπα, ειλικρινά, αν δεν κάναμε επιτυχημένη την καριέρα των ανθρώπων, δεν θα έκανα αυτές τις εκπομπές σήμερα».

Λίγο μετά ο Cowell μίλησε για την γνωριμία του με τη νεαρή Cabello, η οποία τοποθετήθηκε στην στις Fifth Harmony πριν ξεκινήσει τη σόλο καριέρα της στα τέλη του 2016.

«Δεν έπρεπε πραγματικά να περάσει από audition», είπε ο Cowell για την τραγουδίστρια του «Havana». «Έτυχε να πάω στα παρασκήνια και την είδα να κλαίει, τη ρώτησα γιατί έκλαιγε και είπε, ξέρετε, ήταν πολύ αργά για να κάνει audition, ό,τι κι αν σήμαινε αυτό».

«Της είπα, «Λοιπόν, είμαι ένας από τους παραγωγούς, μόλις πήρες μια ακρόαση», συνέχισε. «Όταν λειτουργούν αυτές οι στιγμές, και βλέποντας την Camila σήμερα ή τους Harry Styles, Leona Lewis, Carrie Underwood, Kelly Clarkson, ευτυχώς πολλές φορές ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή όπου η καριέρα τους θα πάει σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. . Αν δεν συνέβαιναν αυτά τα πράγματα, τότε δεν θα είχε νόημα να κάνουμε τα σόου».

Με πληροφορίες από το Billboard.com