ΝΕΑ

J.K. Rowling: Ένα όνειρο που έγινε παραμύθι και μας ταξίδεψε όλους

Χρόνια Πολλά J.K Rowling!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η γραφή της, η φαντασία και το μοναδικό της χιούμορ, έπαιξαν μεγάλο ρόλο ώστε η J.K Rowling, όχι μόνο να έγραψε την τιτανο-τεράστια σειρά βιβλίων -και ταινίων, του Harry Potter, αλλα πλέον θεωρείται από τις πιο σημαντικές συγγραφείς της σύγχρονης εποχής!

Ήταν μόλις 6 ετών όταν έγραψε το πρώτο της βιβλίο ενώ ήταν 32 όταν ολοκλήρωσε το πρώτο βιβλίο του Harry Potter. Όταν έγραψε το 7ο και τελευταίο βιβλίο ήταν 42 ετών. Μπορεί να της πήρε 10 χρόνια να ολοκληρώσει αυτό το λογοτεχνικό και κινηματογραφικό αριστούργημα αλλα χώρις το Hogwarts, η ζωή της θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική.

Την αρχική σκέψη για τον Harry Potter, την είχε το 1990, τελείωσε να γράφει το βιβλίο το 1997 και το 2001 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Daniel Radcliffe.

Μικροί και μεγάλοι από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου μέχρι και την πρεμιέρα μια σειράς ταινίων που αναμένονταν να αλλάξει τον κόσμο, είχαν αγαπήσει την ιστορία αυτού του μικρού αλλα πανίσχυρου παιδιού που θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους φίλους του, ακόμη και αν δεν γνώριζε ότι κρύβει ένα ραβδί στο μανίκι του...

Σήμερα, η J.K Rowling έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα βίντεο με τις αγαπημένες στιγμές του Harry Potter, που φάνηκε οραγματικά το ταλέντο της!