ΝΕΑ

Πότε κατάλαβα ότι θα ήθελα την Phoebe για φίλη μου!

Χρόνια Πολλά Lisa Kudrow!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τι να πρωτοπούμε για την Lisa Kudrow και τον μοναδικό -και πανέξυπνο- ρόλο της Phoebe Buffay!

Ζωντάνεψε τον ρόλο και μας έκανε να αγαπήσουμε τον αυθορμητισμό της Phoebe λίγο παραπάνω.

Ακόμη και αν η Phoebeμε τον Chandler δεν ήταν αρχικά στο πλάνο των δημιουργών να βρίσκονται στο βασικό cast, η Kudrowκαι ο Matthew Perry ήταν τόσο καλοί στους ρόλους τους που αμέσως κέρδισαν την θέση τους.

Ο χαρακτήρας της Buffay έδειχνε μια κοπέλα η οποία μεγάλωσε δύσκολα. Όταν πέθανε η μητέρα της αναγκάστηκε να ζεί στους δρόμους και να γίνει πιο σκληρή. Παρά τις αναποδιές στη ζωή της, εμείς γνωρίσαμε μια Phoebe, αγαθή, ναζιάρα, με χιούμορ, έτοιμη να κάνει τα πάντα για τους φίλους και την οικογένεια της.

Μια Phoebe που δεν φοβήθηκε να γίνει παρέθετη μητέρα στα παιδιά του αδελφού της, που προσπάθησε να εμποδίσει την Rachel να χαλάσει τον γάμο του Ross γιατί ήξερε ότι θα πληγωθεί, που κρατούσε όλα τα μυστικά και δεν τα αποκάλυπτε ποτέ.

Υπάρχουν πολλές στιγμές που θα θέλαμε την Phoebe για φίλη μας αλλα αυτές που ξεχωρίζουμε είναι εκείνες που φλέρταρε με τα αγόρια της παρέας ή που είχε υποσχεθεί σε όλους ότι αν μέχρι στα 40 αν είναι ακόμα ελεύθεροι, θα τους παντρευτεί...

Fun Fact: Η Phoebe σύμφωνα με έρευνα είναι ο πιο έξυπνος και κωμικός χαρακτήρα από τα "Φιλαράκια"! Είναι ο πιο καλογραμμένος ρόλος.

Σήμερα, η μοναδική -και φανταστική- Lisa Kudrow έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, τις 10 αγαπημένες -κωμικές- στιγμές της Phoebe Buffay!