ΝΕΑ

Η Shania Twain μιλά για τα προβλήματα που της δημιούργησε η ασθένειά της!

Η τραγουδίστρια Shania Twain, μίλησε ανοιχτά για την ασθένεια Lyme και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας αυτής, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα, η superstar της Country μουσικής αποκάλυψε πως το 2003 και ενώ έκανε ιππασία, δέχθηκε δάγκωμα από τσιμπούρι, το οποίο της προκάλεσε την αρθρίτιδα Lyme. Η αρθρίτιδα Lyme προκύπτει από το βακτήριο Borrelia Burgdorferi, που μεταδίδεται με το δάγκωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η διάσημη τραγουδίστρια να χάνει την ισορροπία της και να ζαλίζεται, όταν βρισκόταν στη σκηνή. “Προτού γίνει η διάγνωση, ζαλιζόμουν ενώ ήμουν στη σκηνή. Έχανα την ισορροπία μου και φοβόμουν μήπως πέσω από τη σκηνή”.

Μάλιστα, ένα ακόμη σύμπτωμα που της προκάλεσε η ασθένεια ήταν η προσωρινή απώλεια της φωνής της. “Η φωνή μου δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Πίστευα ότι έχασα τη φωνή μου για πάντα. Νόμιζα ότι αυτό ήταν και ότι δεν θα τραγουδούσα ποτέ ξανά”.

Το 2019, η Shania Twain, είχε πει στο Extra “έπρεπε να κάνω μια εγχείρηση που ήταν πολύ δύσκολη και είναι μια επέμβαση ανοιχτού λαιμού, πολύ διαφορετική από μια επέμβαση φωνητικών χορδών. Έπρεπε να κάνω δύο επεμβάσεις, οπότε ήταν πραγματικά, πολύ δύσκολο και επέζησα – δηλαδή συναισθηματικά επέζησα – και είμαι έτοιμη να συνεχίσω”.

Την ίδια περίοδο, η διάσημη τραγουδίστρια, εκτός από την ασθένεια της είχε να αντιμετωπίσει και ένα δύσκολο διαζύγιο, καθώς έμαθε πως ο σύζυγος της Robert Mutt Lange, την απατούσε με τη φίλη και προσωπική της βοηθό, Marie-Anne Thiébaud.