ΝΕΑ

Αυτό το ήξερες για τον Mick Jagger;

Χρόνια Πολλά Mick Jagger!

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τον Mick Jagger ως ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones και ως βασικό τραγουδιστή του συγκροτήματος. Μπορεί επίσης να γνωρίζουμε ότι είναι Άγγλος μουσικός, τραγουδιστής και στιχουργός, γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1943 ή ότι κάποιες από τις αγαπημένες του συνήθειες ήταν τα ναρκωτικά, το σεξ και το rock’n’roll. Λίγοι, όμως είναι αυτοί που γνωρίζουν, ότι ο θρύλος της ροκ, Mick Jagger, κατά κόσμον Sir Michael Philip Jagger, έχει κάνει πράγματα, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να τα φανταστούν.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Rolling Stones, όταν ήταν παιδί, έκοψε τη γλώσσα του και κατάπιε ένα κομμάτι από αυτή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Αυτός ήταν και ο λόγος, που η φωνή του απέκτησε αισθησιακή χροιά και τον χαρακτήρισε ως καλλιτέχνη. Μάλιστα, εάν δεν επέλεγε το τραγούδι, επειδή αγαπούσε πολύ το μπαλέτο, είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτό.

Επιπλέον, ο διάσημος τραγουδιστής ήταν λάτρης του σεξ. Φημίζεται πως είχε κοιμηθεί με 4.000 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν η Κάρλα Μπρούνι, η Ούμα Θέρμαν, η Κάρλι Σιμόν και η Αντζελίνα Τζολί, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα ενός videoclip των Rolling Stones και στη συνέχεια προσπάθησε πάρα πολύ για να την πείσει να βγει μαζί του. Αν και η ηθοποιός αποδέχτηκε τελικά την πρόταση του, σε ένα πάρτυ που είχαν πάει μαζί, η Φάρα Φόσετ του κέντρισε το ενδιαφέρον και έφυγε μαζί της, αφήνοντας την Αντζελίνα Τζολί στα κρύα του λουτρού.

Ο Mick Jagger διατηρεί μία παραθαλάσσια έπαυλη, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με το όνομα «Stargroves». Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, ενώ βρίσκεται στο νησί Mustique, στις Δυτικές Ινδίες, όπου ο σούπερ σταρ τη νοικιάζει εβδομαδιαίως με χαμηλότερο ενοίκιο τα 16.500$.

Σήμερα, ο Mick Jagger γίνεται 79 ετών και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια του.

Just Another Night


Lucky In Love

Let's Work

Sweet Thing

Old Habits Die Hard