ΝΕΑ

Το X Factor μας δείχνει τη στιγμή που σχηματίστηκαν οι One Direction

Οι One Direction θα μπορούσαν να μην υπήρχουν χωρίς τη Nicole Scherzinger.

Δημοσιεύτηκαν το Σάββατο άγνωστα πλάνα από το πώς συγκροτήθηκε το συγκρότημα το 2010 που δείχνει ότι η Scherzinger είχε μεγάλο λόγο στη σύστασή τους. Οι πέντε τραγουδιστές, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson, είχαν περάσει από τις audition ως σόλο καλλιτέχνες πριν μπούν σε ένα boy band.

«Όταν περιμένατε ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ για να μάθετε πώς ακριβώς δημιουργήθηκε το @onedirection», έγραψε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός X Factor το Σάββατο. «ΤΕΛΟΣ, ιδού πώς».

Το X Factor μοιράστηκε ένα βίντεο στο YouTube που έδειχνε μια ποικιλία από φωτογραφίες των υποψηφίων να ταξινομούνται σε ένα τραπέζι. Ο Niall Horan ήταν η πρώτη επιλογή για το γκρουπ που έγινε γνωστό ως One Direction.

Στη συνέχεια επιλέχθηκε το Styles. Όταν η φωτογραφία του εμφανίστηκε στο σωρό, ο Scherzinger αποφάσισε αμέσως: «Ω, ναι. Βάλε τον μαζί του».

«Είναι το πιο χαριτωμένο Boy Band όλων των εποχών», είπε καθώς ο Louis Tomlinson προστέθηκε στο γκρουπ. "Το αγαπώ."

«Τα κοριτσάκια θα τους λατρέψουν», πρόσθεσε.

Η Scherzinger επεσήμανε: «Είναι πολύ ταλαντούχοι για να τους ξεφορτωθούμε. Έχουν ακριβώς τη σωστή εμφάνιση και το σωστό χάρισμα στη σκηνή. Νομίζω ότι θα είναι πραγματικά υπέροχοι σε ένα boy band μαζί. Είναι σαν μικρά αστέρια. Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τα μικρά αστέρια, ξέρετε; Οπότε τα βάζεις όλα μαζί».

Σύντομα πρόσθεσε τη φωτογραφία του Payne στην ομάδα, παρά την αβεβαιότητα του Cowell.

«Πιστεύω ότι σίγουρα θα έλαμπε. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι ο ηγέτης», είπε η Scherzinger, ενώ ο Cowell σχολίασε: «Πιστεύει ότι είναι καλύτερος από οποιονδήποτε άλλον».

Ο Cowell έδειξε περισσότερο ενθουσιασμό για την προσθήκη του Malik στην πεντάδα: «Zayn. Τώρα αυτό είναι μια καλή ιδέα».

Με πληροφορίες από το Billboard.com