ΝΕΑ

Matt LeBlanc: Αυτές είναι οι 8 καλύτερες στιγμές του Joey στα Φιλαράκια!

Τι κι αν έχουν περάσει 28 χρόνια από τη στιγμή που “μπήκαμε” στην καφετέρια «Central Perk» και γνωρίσαμε «Τα Φιλαράκια» μας, Rachel, Ross, Phoebe, Joey, Chandler και Monica, τις έξυπνες ατάκες τους και τις ξεκαρδιστικές στιγμές τους δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ!

Λίγο οι πρωταγωνιστές της σειράς, λίγο τα ανατρεπτικά και μπροστά από την εποχή σενάρια, λίγο η παρέλαση διάσημων ηθοποιών σε guest ρόλους, όλα μαζί συνέβαλαν στη δημιουργία της πιο επιτυχημένης σειράς της υφηλίου, που στην Ελλάδα μας κρατά συντροφιά μέχρι και σήμερα.

Friends

Ένας από τους πιο λατρεμένους και ευρηματικούς χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Joey Tribiani, τον οποίο υποδύθηκε ο Matt LeBlanc. Ο Joey, γεννημένος σε μια οικογένεια με επτά αδερφές, φιλοδοξούσε να γίνει ηθοποιός και δεχόταν οποιαδήποτε δουλειά, προκειμένου να τα βγάλει πέρα. Χρησιμοποιούσε συχνά την ατάκα «How you doin'?» και ήταν λάτρης του φαγητού. Ήταν αθώος και καλοπροαίρετος, με λίγα λόγια, ήταν ο φίλος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

Αντίστοιχα με τον “Joey” και ο Matt LeBlanc αγαπούσε την υποκριτική. Γεννήθηκε το 1967 στο Newton της Μασαχουσέτης και σε ηλικία 17 ετών, έφτασε στη Νέα Υόρκη κυνηγώντας μια καριέρα στην υποκριτική και το modeling. Πριν ακόμη πάρει τον ρόλο στην επική σειρά, έκανε διάφορα διαφημιστικά spots και μικρές εμφανίσεις σε σειρές για να βγάλει τα προς το ζην. Αν και στην αρχή, οι δημιουργοί της σειράς, Marta Kauffman και David Crane, δεν τον ήθελαν για τον ρόλο, γρήγορα άλλαξαν γνώμη, αφού συνειδητοποίησαν, ότι θα έδινε το χιούμορ που χρειαζόταν.

Ο Matt LeBlanc έχει κατακτήσει επάξια δύο βραβεία People's Choice ως ο «Αγαπημένος άνδρας τηλεοπτικός αστέρας» το 2005 και ως ο «Αγαπημένος ηθοποιός σε νέα τηλεοπτική σειρά» το 2017, μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά «Episodes», καθώς και αρκετά βραβεία για τον ρόλο του “Joey” μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά.

Σήμερα, ο Matt LeBlanc γίνεται 55 ετών και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 8 αγαπημένες μας στιγμές του στα Φιλαράκια!