ΝΕΑ

Θα μπορούσε ο Harry Potter να μην ήταν ο Daniel Radcliffe;

Χρόνια Πολλά Daniel Radcliffe!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Εμείς τον γνωρίσαμε με στρογγυλά γυαλιά, ένα ραβδί στο χέρι και φυσικά ένα κεραυνό στο μέτωπο. Τι κι αν σας λέγαμε, όμως, ότι ο Daniel Radcliffe δεν ήταν η πρώτη επιλογή της J.K. Rowling για τον λατρεμένο ρόλο του Harry Potter;

Μπορεί ο Radcliffe να ήταν η σωστή επιλογή και να ζωντάνεψε τον χαρακτήρα όπως του αρμόζει, η Rowling, όμως, είχε άλλες βλέψεις για τον ρόλο.

Αρχικά, στην θέση του σκηνοθέτη θα βρισκόταν ο Steven Spielberg, ο οποίος μάλιστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στο μυαλό του τον Haley Joel Osment. Τον Osment τον είχαμε ήδη γνωρίσει από τις ταινίες**«Έκτη Αίσθηση», «Χωρίς Αντάλαγμα» , «Forrest Gump»** και ακόμα 5 ταινίες. Όταν τελικά την θέση του σκηνοθέτη ανέλαβε ο Chris Columbus, αποφάσισε να βρεί τον δικό του στάρ. Πάνω από 300 παιδιά πέρασαν από ακρόαση μέχρι να επιλέξουν τον Daniel Radcliffe.

haley joel osmentosment

Και εκείνος, όχι μόνο έδωσε όλο του το είναι στον ρόλο, μας έκανε να μην μπορούμε να φανταστούμε κάποιο καλύτερο για την θέση του. Δεν υπάρχει Harry Potter, χωρίς τον Daniel Radcliffe.

Σήμερα ο Daniel Radcliffe έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί μας, 8 σκηνές του Harry Potter (μία σκηνή από κάθε ταινία), που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

1) Όταν ο Harry μαθαίνει πως είναι μάγος

2) Όταν ο Harry νικάει τον Βασιλίσκο

3) Όταν ο Harry γνωρίζει τον Sirius Black

4) Η επιστροφή του Voldemort

5) Η μάχη του Harry να φύγει ο Voldemort από το μυαλό και τις σκέψεις του

6) Όταν ο Harry βλέπει τον θάνατο του Dumbledore

7) Όταν ο Harry, o Ron και η Hermione καταστρέφουν τους πεμπτουσιωτές

8) Harry Potter VS. Voldemort