ΝΕΑ

Oι Madrugada έρχονται στην Αθήνα μαζί με την 25χρονη Amanda Tenfjord!

Η Amanda Tenfjord, η Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια, που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και κατέλαβε την όγδοη θέση με το κομμάτι της «Die Together», έρχεται μαζί με τους Madrugada, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή τραγουδίστρια και συνθέτρια ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία 5 ετών και από τότε η μουσική έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Από τον πρώτο της δίσκο, το 2018, έως σήμερα, τα τραγούδια της έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά όπως το The FADER και το NME.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και σε αρκετές περιοδείες, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις σπουδές της στην ιατρική και τη μουσική.

Η Amanda Tenfjord ομολογεί την αγάπη της στους Madrugada, μια αγάπη που κρατάει από τα παιδικά της χρόνια, λέγοντας: «Άκουγα Madrugada από μικρό παιδί. Η σκοτεινή φωνή των Sivert και ο συναρπαστικός ήχος τους με ενέπνευσαν από μικρή. Είναι πραγματικά τιμή μου που θα είμαι opening act στη συναυλία τους στην Αθήνα. Στην αγαπημένη μου πόλη, στον πιο όμορφο χώρο που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Αυτή είναι και η πρώτη μου συναυλία στην Αθήνα – νομίζω ότι θα είναι πολύ πολύ ξεχωριστή».

Με πληροφορίες από το monopoli.gr