ΝΕΑ

Τζέιμς Φράνκο: Πρωταγωνιστής στην ταινία «Me, You»

Πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Μπιλ Όγκουστ «Me, You» θα είναι ο Τζέιμς Φράνκο, μαζί με τον Τομ Χολάντερ και τη Ντέιζι Τζέικομπ.

Η ταινία «Me, You» τοποθετείται τη δεκαετία του 1950, στο ιταλικό νησί Ίσκια. Συγκεκριμένα, ο Μάρκο, ένας 16χρονος που κάνει διακοπές μακριά από το θλιβερό οικοτροφείο όπου ζει, γίνεται φίλος με τον Αμερικανό στρατιώτη που έγινε ψαράς (τον οποίο υποδύεται ο Φράνκο). Αλλά όταν ο Μάρκο συναντά την 20χρονη Κάια (την οποία υποδύεται η Τζέικομπ) ενθουσιάζεται και μόλις ανακαλύπτει ότι είναι επιζήσασα από στρατόπεδο συγκέντρωσης, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Τον πατέρα του Μάρκο υποδύεται ο Τομ Χολάντερ, ενώ παραγωγοί της ταινίας είναι οι Σον Ο’ Κέλι και Μαρκ Μπίκιντου και ο Μαρκ Χάμοντ από την Cristaldi Pics. Το σενάριο υπογράφει ο Γκρεγκ Λάτερ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτό το εκπληκτικό πρότζεκτ και συνεργάζομαι με τον θρυλικό Μπίλι Όγκουστ» δήλωσε ο Τζέιμς Φράνκο. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του έργου του και το «Me, You» έχει ένα πραγματικά λαμπρό σενάριο» ανέφερε.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ