ΝΕΑ

Emmy Awards: Succession, Ted Lasso, White Lotus, Euphoria, Ozark και Only Murders in the Building έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Ακαδημία Τηλεόρασης, οι σειρές Succession, Ted Lasso, White Lotus, Euphoria, Ozark και Only Murders in the Building έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy.

Συγκεκριμένα, το οικογενειακό δράμα «Succession» προηγείται με 25 υποψηφιότητες, ενώ η ποδοσφαιρική κωμωδία «Ted Lasso» και η μίνι σειρά «White Lotus» με θέμα ένα παραδεισένιο θέρετρο ακολουθούν με 20 υποψηφιότητες η καθεμία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είναι επίσης υποψήφιος για την αφήγηση στο ντοκιμαντέρ «Our National Parks».

Η Zendaya, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που έλαβε υποψηφιότητες τόσο για την υποκριτική όσο και για τη σύνθεση τραγουδιών την ίδια χρονιά.

Η συμπρωταγωνίστριά της, Σίντνεϊ Σουίνι, είναι υποψήφια για τον Β' Γυναικείο Ρόλο και στις δύο κατηγορίες, Κωμωδία και Δράμα, για τις ερμηνείες της στις σειρές «Euphoria» και «White Lotus».

Η Κουίντα Μπράνσον, είναι πλέον η πρώτη μαύρη καλλιτέχνης, που κέρδισε τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες Καλύτερη Κωμωδία, Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Κωμωδία και Καλύτερο Σενάριο Κωμωδίας για τη σειρά «Abbott Elementary». Μάλιστα, η Μπράνσον, είναι επίσης η νεότερη ηθοποιός που προτάθηκε για Emmy Πρωταγωνιστικού Ρόλου σε κωμωδία.