ΝΕΑ

Ο Shawn Mendes πρόκειται να κάνει 3 βδομάδες διάλειμμα από την περιοδεία λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας

Ο Shawn Mendes ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα κάνει διάλειμμα τις επόμενες τρεις εβδομάδες της περιοδείας του Wonder: The World για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

«Ραγίζει η καρδιά μου που πρέπει να το πω αυτό, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλω τις επόμενες τρεις εβδομάδες των παραστάσεων του Uncasville, CT μέχρι νεωτέρας», έγραψε ο Mendes στο Instagram και στο Twitter. «Κάνω περιοδείες από τα 15 μου και για να είμαι ειλικρινής ήταν πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο δρόμο μακριά από φίλους και οικογένεια. Μετά από μερικά χρόνια εκτός δρόμου, ένιωθα ότι ήμουν έτοιμος να "ξαναβουτήξω", αλλά αυτή η απόφαση ήταν πρόωρη και δυστυχώς τα διόδια του δρόμου και η πίεση με έχουν πιάσει και έχω φτάσει σε οριακό σημείο.

«Αφού μίλησα με την ομάδα μου και τους επαγγελματίες υγείας, πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να θεραπευτώ και να φροντίσω τον εαυτό μου και την ψυχική μου υγεία», συνέχισε το μήνυμα του Mendes. «Μόλις υπάρξουν περισσότερες ενημερώσεις, υπόσχομαι ότι θα σας ενημερώσω. Σας αγαπώ παιδιά"

Με πληροφορίες από το Billboard.com