ΝΕΑ

Η παραγωγός του James Bond θα «επανεφεύρει» τον 007!

Η παραγωγός της σειράς «Τζέιμς Μποντ», Μπάρμπαρα Μπρόκολι, υποσχέθηκε, ότι η επομένη ταινία θα «επανεφεύρει» τον 007, παρόλο που δεν έχουν επιλέξει ακόμη (εκείνη και ο ετεροθαλής αδερφός της) τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ.

«Κανείς δεν είναι υποψήφιος» είπε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

«Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος. Δουλεύουμε που να πάμε μετά με τον χαρακτήρα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, στην πραγματικότητα, είναι μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο» διευκρίνισε η Μπρόκολι τονίζοντας ότι τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας «Τζέιμς Μποντ», δεν θα αρχίσουν μέχρι το 2025.

Μάλιστα, η ίδια και ο ετεροθαλής αδερφός της, Μάικλ Γουίλσον, ανακηρύχθηκαν μέλη της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BFI).

Ωστόσο, λίγο καιρό πριν, είχε αναφερθεί στις φήμες, ότι ο Ίντρις Έλμπα εξετάζεται για τον ρόλο, λέγοντας: «Λοιπόν, γνωρίζουμε τον Ίντρις, είμαστε φίλοι μαζί του και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός. Και, ξέρετε, ήταν μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συζήτηση όταν έχεις κάποιον όπως ο Κρεγκ στον ρόλο».