ΝΕΑ

Οι Backstreet Boys ανακοίνωσαν το πρώτο Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ τους

Οι Backstreet Boys μας προετοιμάζουν ήδη για τα Χριστούγεννα! Το εμβληματικό συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο του χριστουγεννιάτικο άλμπουμ με τίτλο, "A Very Backstreet Christmas".

"ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ! Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια που το ετοιμάζουμε, αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγάζουμε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ και δεν θα μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε με όλους σας. Πείτε στους φίλους σας ότι οι διακοπές ξεκινούν νωρίς φέτος... Το «A Very Backstreet Christmas» κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου», έγραφαν στη λεζάντα του βίντεο της ανακοίνωσης.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει μια συλλογή κλασικών Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που έχει ηχογραφήσει το συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια και τρία πρόσφατα ηχογραφημένα κομμάτια "Christmas in New York", "Together" και "Happy Days".

Όχι μόνο είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ των Backstreet Boys, αλλά είναι επίσης το πρώτο τους άλμπουμ εδώ και τρία χρόνια. «Θέλαμε να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ εδώ και σχεδόν 30 χρόνια και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους συμβαίνει», δήλωσε ο Howie Dorough στο Billboard. «Είχαμε μια τόσο διασκεδαστική εμπειρία κάνοντας το BSB twist μας σε μερικά από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα κλασικά και ανυπομονούμε να είμαστε μέρος της εορταστικής περιόδου των θαυμαστών μας».

Με πληροφορίες από το Ζ100.iheart.com