ΝΕΑ

Ricky Martin: Η πρώην μάνατζέρ του διεκδικεί 3 εκατομμύρια δολάρια!

Η πρώην μάνατζερ του Ρίκι Μάρτιν, Ρεμπέκα Ντράκερ, κατέθεσε αγωγή σε βάρος του, την περασμένη εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ζητώντας 3 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, για χρήματα που δεν της καταβλήθηκαν, βάσει της συμφωνίας που είχαν υπογράψει.

Μάλιστα, η Ντράκερ, ισχυρίζεται ότι «έσωσε την καριέρα του Ρίκι Μάρτιν» και ότι «προστάτεψε» τον τραγουδιστή της επιτυχίας «Livin’ la Vida Loca» από «τις συνέπειες ριψοκίνδυνων απερισκεψιών».

Επιπλέον, ανέφερε, ότι βρισκόταν σε «τοξικό περιβάλλον εργασίας» και με αφορμή «ένα ιδιαίτερα άσχημο περιστατικό στο Ντουμπάι με τον Μάρτιν και τον εκπρόσωπό του Χοσέ Βέγκα» το 2018, παραιτήθηκε.

Μετά από μήνες, ο διάσημος τραγουδιστής, της ζήτησε να επιστρέψει και εκείνη, όπως ισχυρίζεται, αποφάσισε να δώσει «άλλη μια ευκαιρία» στην επαγγελματική τους σχέση.

«Αν και η καριέρα του Μάρτιν άνθισε από τότε που προσέλαβε εκ νέου τη Ρεμπέκα Ντράκερ ως μάνατζέρ του, τον Μάιο του 2020, εκείνη ήταν αναγκασμένη να αντιμετωπίσει μια σειρά από προσωπικά ζητήματα του τραγουδιστή, όπως προβλήματα με τη νταντά που προσέλαβε για να φροντίζει τα παιδιά του, η μη καταβολή φόρων από τον Μάρτιν και κατάχρηση ουσιών, μεταξύ άλλων ζητημάτων» υποστηρίζεται στη μήνυση.