ΝΕΑ

Προσοχή Spoilers! Τι είδαμε στο 2ο μέρος του Stranger Things 4!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Υπενθύμιση: Προσοχή Spoilers!

To Stranger Things για ακόμη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο πολυαναμενόμενος 4ος κύκλος επιτέλους κυκλοφόρησε, αλλα σε 2 μέρη.

Στις 27 Μαϊου παρακολουθήσαμε με αγωνία το πρώτο μέρος, όπου η σειρά μας σύστησε νέους χαρακτήρες και έναν "νέο" κακό. Τα 7, πρώτα, επεισόδια μας άφησαν στην κυριολεξία έκλπηκτους αλλα και σοκαρισμένους καθώς μας εξηγούσαν όλη την ιστορία πίσω από τις δυνάμεις της Eleven αλλα και την δημιουργία του Upside Down. Ταυτόχρόνα, μας έκανε να αγαπήσουμε έναν νέο χαρακτήρα, τον Eddie, έναν έφηβο που υποδύεται ο Joseph Quinn.

eddie munson

Τι είδαμε στο 2ο μέρος;

Στο 2ο μέρος είδαμε την ομάδα πιο ενωμένη από ποτέ. Αν και χώρια (γιατί η Eleven, o Mike, o Will και ο Jonathan βρίσκονταν στην California) μπόρεσαν να συνεργαστούν και εξ αποστάσεως.

Η Eleven ανέκτησε τις δυνάμεις της και είναι πλέον πιο ισχηρή από ποτέ ενώ ο Mike κατάφερε να εκφράσει επιτέλους όσα νιώθει για εκείνη. Dustin, Steve, Nancy, Robin, Lucas, Max, Erica και Eddie βρίσκονται στο Hawkins και με το σχέδιο τους προσπαθούν να σκοτώσουν τον Vecna ώστε να μην κινδυνεύει η Max ή οποιοσδήποτε πολίτης. Βρίσκονται στο Upside Down και με την μουσική κερδίζουν χρόνο ώστε να πετύχει το πλάνο τους.

Η Eleven "μπαίνει" στο μυαλό της Max και έρχεται αντιμέτωπη με τον Vecna, ο οποίο της αποκαλύπτει το σχέδιο του και η μάχη ξεκινάει...

Το 8ο επεισόδιο είχε διάρκεια 1,5 ώρα ενώ το 9ο και τελευταίο ήταν 2,5 ολόκληρες ώρες γεμάτες αγωνία. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, The Duffer Brothers, ο 5ος κύκλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.