ΝΕΑ

Χρόνια πολλά Lindsay Lohan! Θυμόμαστε 5 αγαπημένες μας ταινίες της

Από τη Ρίτα Τριανταφύλλου

Αν και σε ηλικία τριών ετών, η Lindsay Lohan, είχε ήδη υπογράψει το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων «Ford» και ως παιδί είχε συμμετάσχει σε παγκόσμιες καμπάνιες και διαφημίσεις γνωστών οίκων, όπως οι Calvin Klein και Abercrombie, οι περισσότεροι από εμάς, την μάθαμε από τον διπλό πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «The Parent Trap» της Walt Disney Pictures, στην οποία υποδυόταν τη Hallie Parker και την Annie James, τις δίδυμες κόρες ενός χωρισμένου ζευγαριού, που συναντιούνται ξανά τυχαία σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση.

H Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, από τα παιδικά της κιόλας χρόνια, φαινόταν ότι θα έχει μία λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, με τις εμφανίσεις που έκανε σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες, όπως το «Life-Size», το «Get a Clue», το «Confessions of a Teenage Drama Queen» κ.α. Εκτός, όμως, από την υποκριτική, η Lindsay Lohan, σε ηλικία 18 χρονών, έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική με το πρώτο της άλμπουμ «Speak», να κυκλοφορεί από την Casablanca Records και να πουλάει 1.000.000 αντίτυπα στην Αμερική. Μάλιστα, το άλμπουμ έφτασε στο νούμερο τέσσερα στο Billboard 200 και πιστοποιήθηκε ως Platinum από τη βιομηχανία ηχογράφησης στις Ηνωμένες Πολιτείες (Recording Industry Association of America).

Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της πορείας, με διαλείμματα βέβαια, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τις ουσίες και το αλκοόλ.

Παρά τις δυσκολίες, όμως, κατάφερε να επανέλθει, υπογράφοντας καινούριες συνεργασίες με μουσικές εταιρείες και εταιρείες παραγωγής. Μία από αυτές ήταν και το Netflix, με το οποίο ανανέωσε τη συνεργασία της, τον Μάρτιο του 2022.

Σήμερα, η Lindsay Lohan, έχει γενέθλια και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 5 αγαπημένες μας ταινίες της.

Mean Girls

Herbie Fully Loaded

Bobby

A Prairie Home Companion

The Canyons