ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Margot Robbie! Θυμόμαστε 5 ταινίες που μας έκαναν να την αγαπήσουμε!

Από την Ειρήνη Γιαννακούρου

Η Μάργκοτ Ρόμπι, γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1991, στο Ντάλμπυ της, από την φυσικοθεραπεύτρια Σάρι Κέσσλερ και από τον πρώην ιδιοκτήτη αγροκτήματος, Νταγκ Ρόμπι.

Έχει τρία αδέλφια, η αδελφή της ονομάζεται Άννα Ρόμπι, ο μικρότερος αδελφός της ονομάζεται Κάμερον Ρόμπι και ο μεγαλύτερος αδελφός της ονομάζεται Λάχλαν ή Λόκι Ρόμπι. Το σπίτι της το εγκατέλειψε σε ηλικία 16 ετών και μετακόμισε στη Μελβούρνη, με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική στο Somerset College. Η ίδια λόγω το ότι η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την συντηρήσει, για να μπορέσει να ζήσει στη Μελβούρνη, δούλευε σε τρεις δουλειές.

Η Margot Elise Robbie, είναι Αυστραλιανή ηθοποιός, μοντέλο και παραγωγός. Την καριέρα της ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και είναι μία από τις ελάχιστες ξανθιές ηθοποιούς για τις οποίες δε θα ακούσεις ποτέ κανέναν αλλά και καμία να μην παραδέχεται την τελειότητα που έχει σε κάθε της βήμα η Margot Robbie.

Μάλιστα, έπαιξε στη σαπουνόπερα Neighbours (2008-2011) και εξαιτίας αυτής της συμμετοχής κέρδισε δύο υποψηφιότητες στα Logie Awards. Η Μάργκοτ πρωταγωνίστησε στη σειρά δράματος του Αμερικανικού καναλιού ABC, Pan Am (2011-2012), μετά από τη μετακίνησή της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η ηθοποιός, το 2013 εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη, στη ρομαντική κομεντί-δράμα ταινία του Richard Curtis, About Time, αλλά και στη ταινία του Martin Scorsese, Ο Λύκος της Wall Street, όπου πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Αργότερα, το 2015 η Margot Elise Robbie μαζί με τον Γουίλ Σμιθ, συμπρωταγωνίστησε στη ρομαντική και δραματική κομεντί, Focus. Ακόμα, εμφανίστηκε στη ρομαντική ταινία World War II, στη δραματική ταινία Suite Française και πρωταγωνίστησε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Z For Zachariah. Επίσης, την χρονιά εκείνη, η ηθοποιός συμμετείχε στη Ταινία «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» και το 2016 ένα χρόνο μετά, στην ταινία της περιπέτειας «The Legend of Tarzan», έπαιξε την Jane Porter και στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας, την Harley Quinn. Το 2017 πρωταγωνίστησε στην ταινία Εγώ, η Τόνια και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, και BAFTA Α' Γυναικείου Ρόλου.

Με αφορμή τα γενέθλια της Margot Elise Robbie, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, 5 ταινίες της που μας έκαναν να την αγαπήσουμε!

1) "BARBIE (2023)"

2) "Focus"

3) "Εγώ, η Τόνια"

4) "Ομάδα Αυτοκτονίας (Suicide Squad)"

5) "ΒΟΜΒΑ (Bombshell)"