ΝΕΑ

The Weeknd ανακοινώνει 3 καλλιτέχνες που θα αντικαταστήσουν την Doja Cat στην περιοδεία After Hours Till Dawn

Ο The Weeknd βρήκε και επίσημα τους αντικαταστάτες της Doja Cat στην πολυαναμενόμενη περιοδεία του After Hours Till Dawn. Οι καλλιτέχνες πρόκειται να είναι οι: Snoh ​​Aalegra, Kaytranada και ο Mike Dean.

Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που η καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι θα αποχωρούσε από την περιοδεία του The Weeknd λόγω προβλημάτων με τις αμυγδαλές της, για τις οποίες μόλις πρόσφατα υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση. Στο παρελθόν είχε υποστεί λοίμωξη στο λαιμό της λόγω επιπλοκών με ένα αντιβιοτικό που έπαιρνε, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει στο Twitter ότι δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της στο φεστιβάλ, πόσο μάλλον τα σχέδιά της για περιοδεία με τους The Weeknd.

«Αισθάνομαι φρικτά για αυτό, αλλά ανυπομονώ να θεραπευτεί και να επιστρέψω στη μουσική και να δημιουργήσω μια εμπειρία για όλους», έγραψε εκείνη την εποχή.

Τα νέα για τις αντικαταστάσεις του Doja ήρθαν μέσω μιας αποκλειστικής εκπομπής με το Variety, στην οποία η ομάδα του καλλιτέχνη «Out Of Time» εξήγησε ότι οι επιλογές του σε Aalegra, Kaytranada και Dean αντικατοπτρίζουν τη «μακρόχρονη πρακτική του να ανοίγει τις περιοδείες του ανερχόμενους καλλιτέχνες. ”

«Ήταν πάντα μπροστά από την καμπύλη όσον αφορά τους καλλιτέχνες με τους οποίους μοιράστηκε μια σκηνή», είπε ο πρόεδρος της περιοδείας του Live Nation, Omar Al-joulani, στο δημοσίευμα.

Με πληροφορίες από το Billboard.com