ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Missy Elliott! Θυμόμαστε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια!

Η Missy Elliott άλλαξε στα 90's την R&B μουσική και 30 χρόνια μετά βρίσκεται ακόμη ανάμεσα στους θρύλους της μουσικής.

Μια καλλιτέχνιδα που έχει εμπνεύσει με τη σειρά πολλούς νέους και νέες τραγουδίστριες αλλά και η ίδια εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας μεταξύ άλλων η Mariah Carey, Janet Jackson αλλα και η Whitney Houston.

Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 και από τότε κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική σκηνή. Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε χορωδίες και μουσικά συγκροτήματα στο σχολείο της. Η μεγάλη της ευκαιρία, όμως, ήρθε όταν συνάντησε τον παιδικό της φίλο, Timbaland (Timothy Mosley), με την οποία ανέπτυξε μια ισχυρή επαγγελματική συνεργασία.

Η Elliott και ο Timbaland ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί ως παραγωγοί και συνθέτες τραγουδιών για διάφορους καλλιτέχνες της εποχής. Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1997 με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, "Supa Dupa Fly". Το άλμπουμ αυτό περιλάμβανε το επιτυχημένο τραγούδι "The Rain (Supa Dupa Fly)", το οποίο αναδείχθηκε αμέσως στις κορυφές των charts και καθιέρωσε την Elliott ως μια πρωτοπόρο στο χώρο της μουσικής.

Η Missy Elliott έγινε γνωστή για το μοναδικό της στυλ, που συνδυάζει την hip-hop με στοιχεία R&B, ηλεκτρονικής μουσικής και φανταστικής αισθητικής.

Η Elliott είναι μια γυναίκα που αν και ξεκίνησε σε γκρούπ κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει το είδωλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση και την μοναδική καρδιά της.

Σήμερα η Missy Elliott, έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια της!

1) Work It

2) Get Ur Freak on

3) Throw it Back

4) We Run This

5) Gossip Folks