ΝΕΑ

H Gwyneth Paltrow για τον Brad Pitt: «Αγαπάμε ακόμα ο ένας τον άλλο»

Μπορεί οι σχέσεις του Χόλιγουντ να είναι συνήθως βραχύβιες, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αγάπες που φαίνεται ότι δεν πεθαίνουν ποτέ. Όπως αυτή που συνδέει την Gwyneth Paltrow με τον Brad Pitt, 25 χρόνια μετά το χωρισμό τους, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δικές τους μαρτυρίες.

Να θυμίσουμε καταρχήν ότι στη δεκαετία του ‘90 οι δύο ηθοποιοί αποτέλεσαν, για τρία χρόνια, ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια στον κόσμο του θεάματος. Στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά τα συναισθήματα του ενός για τον άλλο δεν έσβησαν ποτέ εντελώς.

Για του λόγου το αληθές, όταν η Paltrow πήρε συνέντευξη από τον Pitt για την ιστοσελίδα της, Goop, του είπε: «Εντάξει, είναι σχεδόν η Γιορτή του Πατέρα, οπότε θα σε ρωτήσω για τον Bruce [αναφερόμενη στον πατέρα της, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή]. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήμασταν αρραβωνιασμένοι και εκείνος ήρθε μια μέρα, με τα μάτια του γεμάτα δάκρυα, και είπε: “Ξέρεις, δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα τι εννοούσαν όταν έλεγαν ότι αποκτάς έναν γιο. Έτσι νιώθω τώρα”».

Διαβάστε περισσότερα στο MarieClaire.gr