ΝΕΑ

O Ricky Martin χάρισε μια γεύση από το νέου του Music Video, μαζί με τον έφηβο γιό του

Ο Ricky Martin είχε ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το επερχόμενο νέο του single. Προσφέροντας μια κλεφτή ματιά στους εκατομμύρια θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πορτορικανός σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία του από τα παρασκήνια της δράσης του.

«Σε αυτή τη φωτογραφία, βλέπετε μια ιδέα για το πώς θα είναι το βίντεο του επόμενου σινγκλ μου», έγραψε ο Martin στην ανάρτηση. «Ήταν μια πραγματικά κουραστική μέρα, αλλά όλα κυλούν εκπληκτικά όταν περιτριγυρίζονται από την κατάλληλη ομάδα ανθρώπων. Τίποτα άλλο από αγάπη και φως όλη την ημέρα. Η ενέργεια ήταν δυνατή».

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, το κλιπ για το νέο σινγκλ σκηνοθέτησε ο Carlos Perez, ο οποίος είναι σκηνοθέτης για λατινικά έργα όπως ο Luis Fonsi και ο Wisin & Yandel. Στο πλατό, ο Martin συνοδευόταν επίσης από έναν ειδικό καλεσμένο, τον 13χρονο γιο του Matteo. «Κοιτάξτε ποιος αποφάσισε να έρθει μαζί μου για να γυρίσουμε το νέο μου βίντεο», έγραψε στη λεζάντα μια φωτογραφία του γιου του λέγοντάς του έναν αντίχειρα.

Με πληροφορίες από το Billboard.com