ΝΕΑ

Η κόρη της Kim Kardashian “διαφωνεί” με τη μίνιμαλ βίλα της μαμάς της

Η Kim Kardashian, σύμφωνα με το «Architectural Digest», μίλησε για τη μίνιμαλ διακόσμηση του σπιτιού της, το οποίο μοιραζόταν στο παρελθόν με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West. Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, αποκάλυψε, ότι παρόλο που έχει αφήσει τα παιδιά της να διακοσμήσουν τα υπνοδωμάτιά τους με χρώματα που τους αρέσουν, η κόρη της Νόρθ δεν είναι φαν των λιτών εσωτερικών χωρών, όπως η ίδια.

«Αφήνω τα παιδιά μου να “τρελαθούν” στα δωμάτιά τους. Το υπόλοιπο σπίτι είναι δικής μου επιλογής», δήλωσε η Kim. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο βίντεο με τη Vogue, η Kardashian είπε «το playroom είναι γεμάτο και ακατάστατο. Τα τέσσερα παιδικά υπνοδωμάτια είναι ροζ, μωβ, μπλε και ένα με δεινόσαυρους. Κάθε παιδί μπορεί να έχει το δικό του στιλ στο δωμάτιό του, ωστόσο στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μου αρέσει η ηρεμία».

Επιπλέον, η γνωστή επιχειρηματίας, αναφέρθηκε και στη μεγάλη της αγάπη για τα αυτοκίνητα, ενώ αποκάλυψε, ότι τα έβαψε, για να ταιριάζουν με το σπίτι. «Το σπίτι μου είναι γκρι και ήθελα να ταιριάζουν κάπως με το σπίτι, οπότε έκανα όλα τα αυτοκίνητα γκρι». Εκτός, όμως, από την πολυτελή έπαυλη, η Κιμ, χτίζει ένα εξοχικό στο Palm Springs, το οποίο έχει περιγράψει ότι είναι και εκείνο «σε γκρίζους τόνους και πραγματικά ήσυχο και ήρεμο».