ΝΕΑ

Η Miley Cyrus μιλά για τις προκλήσεις του "Miley's New Year's Eve Party" και γιατί ο Pete Davidson ήταν ο καλύτερος συμπαρουσιαστής

Η Miley Cyrus μπορεί να φαίνεται ένα άτομο που είναι “όπου φυσάει ο άνεμος”, αλλά όταν πρόκειται για το «Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ της Miley» του NBC, τα πράγματα αλλάζουν. Λόγω του COVID-19, ο οποίος απέτρεψε τις πρόβες και τις ειδικές εμφανίσεις των προσκεκλημένων και προκάλεσε αρκετές αλλαγές στην τοποθεσία, η ζωντανή εκπομπή στο Μαϊάμι αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις.

Ωστόσο, μετά από δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας, η Miley Cyrus και ο συμπαρουσιαστής της, Pete Davidson, ήθελαν να προσφέρουν μια μορφή απόδρασης στο κοινό με τα σκετσάκια τους, καθώς και μέσω των εμφανίσεων των Miley Cyrus, Brandi Carlile και των Saweetie και Anitta.

«Πιστεύω ότι αντιπροσωπεύσαμε αυτό που πραγματικά είναι η Πρωτοχρονιά, η οποία συνδέει τον έναν με τον άλλον, τον εορτασμό της χρονιάς που πέρασε και ανυπομονούμε για τη χρονιά που πρόκειται να έρθει» λέει η Cyrus. «Ήταν προκλητικό, επίσης, γιατί περάσαμε τόσο δύσκολα δύο χρόνια και ήταν δύσκολο να ζητήσουμε από τους ανθρώπους να σκεφτούν αισιόδοξα».

Η Miley Cyrus, μίλησε επίσης στο THR, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε (συμπεριλαμβανομένης μιας δυσκολίας με την γκαρνταρόμπα), γιατί ο Davidson ήταν ο τέλειος συμπαρουσιαστής και τι σχεδιάζει για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πριν έρθει το 2023.

Γιατί θέλατε να κάνετε μια ξεχωριστή παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Κάναμε μια παραδοσιακή παράσταση σε μια πολύ αντιπαραδοσιακή εποχή. Η έκρηξη του COVID-19 σήμαινε ότι η δημιουργική ευελιξία έπρεπε να είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, επειδή το πιο σημαντικό ήταν, ότι η παράσταση έπρεπε να συνεχιστεί. Νιώσαμε ότι η πιθανότητα να μην γίνει η παράσταση γινόταν όλο και μεγαλύτερη μέρα με τη μέρα. Αλλά είχαμε τον παραγωγό Lorne Michaels, κάποιον που είναι τόσο συνηθισμένος να συμβαδίζει με τα πραγματικά δεδομένα. Σκέφτηκα ότι ο συνδυασμός μουσικής και κωμωδίας δεν έχει συμβεί πραγματικά σε μια πρωτοχρονιάτικη εκπομπή και τα συγχωνεύσαμε με έναν τρόπο. Περάσαμε πολύ βαριά δύο χρόνια και θέλαμε να προσφέρουμε λίγη απόδραση, αλλά και να είμαστε υπεύθυνοι και ρεαλιστές για το είδος της παράστασης που κάνουμε και να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει.

… Κατέληξε, είναι μια βραδιά που θα θυμάμαι πάντα, ως την πρώτη φορά που μπόρεσα να κάνω το Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ της Miley.

Σε ποιο σημείο αποφασίσατε ότι ο Pete Davidson πρέπει να είναι ο συμπαρουσιαστής σας;

Ένα πράγμα για την Πρωτοχρονιά είναι ότι είναι πολύ ρομαντική. Υπάρχει σεξαπίλ σε αυτήν και στον κόσμο των ονείρων σου έχεις τον απόλυτο τζέντλεμαν για ραντεβού. Πιστεύαμε ότι ο Pete ήταν ιδανικός για αυτόν τον ρόλο. Υπάρχει κάτι σε αυτόν που είναι πολύ κλασικό και ο επαγγελματισμός του είναι εκτός τσαρτ, αλλά υπάρχει επίσης ένας κίνδυνος. Και αυτό είναι κάτι που θέλαμε πολύ για την Πρωτοχρονιά, επειδή πάντα θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ενέργεια, του να μην ξέρουμε τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Δεν θέλετε να είναι μια νύχτα που θα μετρήσει — αυτό ήταν κάτι που εγώ και ο Lorne θεωρούσαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό. Συνειδητοποιήσαμε ότι πολλές εκπομπές επικεντρώνονται στα 30 δευτερόλεπτα πριν και μετά τα μεσάνυχτα, αλλά δεν σκέφτονται τόσο πολύ τις δύο ώρες που θα κρατήσει εκείνη η στιγμή. Ξέραμε ότι ο Pete θα έφερνε κάτι πραγματικά μοναδικό, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ μια πρωτοχρονιάτικη παράσταση που είχε αυτοσχέδια σκετς και κωμωδία, που μπορεί να κάνει ο Pete.

Πόσο χρόνο είχατε να προετοιμαστείτε για την έναρξη της παράστασης;

Καταλήξαμε να μην έχουμε κάνει μια πλήρη πρόβα τζενεράλε. Το κάναμε πρόβα εκείνη την ημέρα και γράψαμε αυτήν την παράσταση μέσω μηνύματος. Υπήρχαν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορούσαμε όλοι μαζί να κάτσουμε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι και να τη γράψουμε όπως κάνουμε στο SNL, οπότε ήταν καταπληκτικό που μπορέσαμε να τα λύσουμε όλα αυτά μέσω FaceTime ή κειμένου και να στείλουμε φωτογραφίες και τραγούδια πίσω και εμπρός. Του έστειλα το τραγούδι του Will Smith "Miami" και του είπα, "Θα ήθελες να ανοίξεις την εκπομπή με αυτό;" Το είχε ξαναγράψει μέσα στην επόμενη μέρα.

Μιλήστε μου για «Μη ρεαλιστικές λύσεις».

Είχαμε πρόσβαση στο απίστευτο ταλέντο στο SNL μέσω του Pete και του Lorne. Αυτός ήταν, επίσης, ο λόγος που ήταν τόσο σημαντικό να λάβουμε την καθοδήγηση του Lorne, επειδή ήταν τόσο συνηθισμένος να μπορεί να συγχωνεύει μουσική και κωμωδία, και αυτό ήταν κάτι που πιστεύαμε ότι θα ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Ήταν η αγαπημένη μου στιγμή στο σόου γιατί μοιάζει σχεδόν με ένα πολύ υπερσύγχρονο μουσικό βίντεο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ήταν σημαντικό ότι ο κόσμος ένιωσε ότι βρισκόμασταν πραγματικά στο Μαϊάμι, επειδή τα τελευταία χρόνια έβλεπαν ανθρώπους να κάνουν συναυλίες από το σπίτι ή πάνω από το Zoom. Θέλαμε κάτι που δεν είχαμε δει τα τελευταία δύο χρόνια.

Πόση βελτίωση μπορεί να υπάρχει κατά τη διάρκεια της παράστασης;

Όλη η παράσταση κατέληξε να είναι μια δοκιμασία αυτοσχεδιασμού γιατί, και πάλι, μετά βίας είχαμε χρόνο για πρόβες. Όλα όσα είχαμε σχεδιάσει κατέληξαν να ανατραπούν. Είμαι κάποια που φαίνεται ότι θα πάω όπου φυσάει ο άνεμος και είμαι πολύ ευέλικτο άτομο, αλλά όσον αφορά τον επαγγελματισμό, θα ήθελα να είμαι καλά προετοιμασμένη και αυτό δεν ήταν δυνατόν. Μόλις αποδέχτηκα την πραγματικότητα, ενεργοποιήθηκα. Υπήρχαν πολλές βελτιώσεις… Σίγουρα δεν είχα ιδέα ότι το ντύσιμό μου θα σπάσει! Είπαμε, «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από εμένα και τον Pete» και αυτό δώσαμε.

Το πιο ωραίο πράγμα που έχω δει ήταν ο Lorne Michaels να επαναδρομολογεί την εναέρια κυκλοφορία. Στην πραγματικότητα χάσαμε την αρχική τοποθεσία μας λόγω του COVID-19 και βρήκαμε τη νέα τοποθεσία μια εβδομάδα πριν από την παράσταση, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν κοντά στο αεροδρόμιο. Πετούσαν αεροπλάνα κάθε επτά λεπτά, κάτι που δεν ήταν ιδανικό για ζωντανή μουσική. Ο Lorne Michaels τους έβαλε να επαναδρομολογήσουν την κυκλοφορία των αεροπλάνων, για να μας επιτρέψουν να έχουμε αυτή τη σιωπή.

Πώς επιμεληθήκατε τη λίστα σας;

Ο Lorne κι εγώ σκεφτήκαμε ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η πιο εκλεπτυσμένη βραδιά καραόκε που έχει δει κανείς ποτέ. Ποιος δεν θέλει να πάει σε καραόκε με την Brandi Carlile και να τραγουδήσει το "Total Eclipse of the Heart"; Θέλαμε οι άνθρωποι να πουν τραγούδια, που να μπορεί το κοινό στο σπίτι να τραγουδήσει μαζί.

Υπήρχε κάτι που δεν μπορούσατε να καταφέρετε λόγω της έκρηξης του COVID-19;

Συνήθως, οι άνθρωποι με βλέπουν με τον Billy Idol ή την Joan Jett ή την Dolly ή τον Elton — συνήθως εμφανίζομαι με ανθρώπους από άλλη γενιά που με έχουν επηρεάσει και με έχουν εμπνεύσει. Προφανώς, ήταν μια δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους να ταξιδεύουν λόγω του COVID-19. Μερικοί από αυτούς τους εμβληματικούς, θρυλικούς καλλιτέχνες δεν κατάφεραν να κάνουν την παράσταση. Ελπίζω, φέτος, να καταφέρω να έχω κάποια από αυτά τα πιο κλασικά acts ως μέρος της παράστασης.

Ποιες ήταν οι άλλες προκλήσεις;

Αρχικά, σκεφτόμασταν σχεδόν 1.000 άτομα στο κοινό και καταλήξαμε να έχουμε κάτω από 200 — οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ο Pete, ήρθαν μερικοί φίλοι, η ομάδα του Lorne από το SNL. Είχαμε αυτόν τον χώρο που είχε την ικανότητα να φιλοξενήσει χιλιάδες και δεν θέλαμε να φαίνεται πραγματικά άδειος στο σπίτι. Αλλά δεν θέλαμε να ενθαρρύνουμε και μεγάλες συγκεντρώσεις, που δεν ήταν ασφαλείς. Τότε είχαμε την ιδέα, ότι η παράσταση θα ήταν οικεία, σαν ένα πάρτυ που θα ήθελες να δοκιμάσεις να συμμετέχεις, και ήταν αυτό το καυτό εισιτήριο. Θέλαμε οι άνθρωποι στο σπίτι να έχουν την αγωνία να μη χάσουν το τι συμβαίνει, και νομίζω ότι το κάναμε - ακόμα και την εποχή που δεν μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς το ιδανικό πάρτυ που θέλαμε να κάνουμε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com