ΝΕΑ

«My Life as a Rolling Stone»: Θα μάθουμε τα πάντα για το θρυλικό συγκρότημα

Οι Rolling Stones θα συνεχίσουν τον εορτασμό της 60ης επετείου τους σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ στο EPIX με τίτλο, "My Life as a Rolling Stone". Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε επεισόδιο θα επικεντρώνεται σε ένα από τα πιο εμβληματικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, με σε βάθος ματιά στον τραγουδιστή Mick Jagger, τους κιθαρίστες Keith Richards και Ronnie Wood και τον αείμνηστο drummer Charlie Watts.

«Τα συναρπαστικά μουσικά ντοκιμαντέρ έχουν γίνει ο πυλώνας του πρωτότυπου προγραμματισμού της EPIX και το My Life as a Rolling Stone είναι μια τέλεια προσθήκη σε αυτό το μείγμα», δήλωσε ο Michael Wright, πρόεδρος της EPIX.

«Αυτό το χαρακτηριστικό ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την ακατέργαστη και οργανική ενέργεια που καθορίζει τους Rolling Stones και αφηγείται τη συναρπαστική, επική ιστορία του ταξιδιού τους. Είμαι ενθουσιασμένος που οι θεατές θα ζήσουν αυτό το θρυλικό συγκρότημα όσο λίγοι στο παρελθόν.»

Η σειρά υπόσχεται να εξερευνήσει διαφορετικές διαστάσεις της προσωπικότητας κάθε άνδρα, καθώς και τη μουσική και την πολιτιστική τους επίδραση, βουτώντας στη δημιουργικότητα, τις εμπνεύσεις του συγκροτήματος και πώς «μεμονωμένα και συλλογικά έχουν ξεπεράσει τις αντιξοότητες, τη φήμη και τους προσωπικούς δαίμονες για να γράψουν το soundtrack της εποχής μας. ”

Τη σειρά σκηνοθετούν οι Oliver Murray (The Quiet One) και Clare Tavernor (Keith Richards: A Culture Show Special) και παραγωγός είναι ο Steve Condie, SVP, Content, Mercury Studios. Παραγωγός της σειράς είναι τα Mercury Studios.