ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Paul McCartney! Θυμόμαστε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Paul McCartney όχι μόνο έχει υπάρχει σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα παγκοσμίως αλλα έχει υπάρξει και είδωλο για πολλούς νέους καλλιτέχνες που θέλησαν να μάθουν από το ταλέντο του.

Ο Paul McCartney από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τη μουσική και έμαθε να παίζει πιάνο και κιθάρα. Το 1957 γνώρισε τον John Lennon και εντάχθηκε στο συγκρότημα του Lennon, τους Quarrymen. Το συγκρότημα αργότερα μετονομάστηκε σε The Beatles.

Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες παγκοσμίως που τη δεκαετία του 1960 άλλαξε μαζί με τους The Beatles τη μουσική βιομηχανία και μας σύστησε το Boy Band με όλη τη σημασία των λέξεων.

Ως μέλος των θρυλικών Beatles, έγραψε και τραγούδησε μερικές από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες της σύγχρονης μουσικής. Εκτός από τη λαμπρή καριέρα του με τους Beatles, ο McCartney συνέχισε να δημιουργεί επιτυχημένα σόλο άλμπουμ και να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο. Η συνεισφορά του στη μουσική και η επιρροή του παραμένουν αξεπέραστες.

Το ταλέντο και η μοναδικότητα του, είναι αυτό που τον έκανε να λάμψει και να βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους και σημαντικότητερους καλλιτέχνες όλων των εποχών!

Ο Sir Paul McCartney, σήμερα έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια των The Beatles!

1. Hey Jude (The Beatles)



2. Let It Be (The Beatles)



 3. Yesterday (The Beatles)


4. Maybe I'm Amazed (Solo)



5. Band on the Run (Paul McCartney and Wings)