ΝΕΑ

Hailey Bieber και Justin Bieber: Πιο κοντά από ποτέ μετά τα προβλήματα υγείας

Η Hailey Bieber έδωσε μια ενημέρωση για την υγεία του συζύγου Justin Bieber εν μέσω της μάχης του με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκάλεσε παράλυση στη μία πλευρά του προσώπου του.

«Είναι εντάξει, τα πάει καλά», είπε η Bieber την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Live With Kelly & Ryan. «Θα είναι πολύ καλά. Αυτό ήρθε πραγματικά από το πουθενά, περίεργη κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος για να θεραπευθείς».

Σε απάντηση, η Kelly Ripa ανέφερε ότι το ζευγάρι «αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα», αναφερόμενος στη νοσηλεία της Hailey τον Απρίλιο για έναν μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της που προκλήθηκε από TIA ή παροδική ισχαιμική επίθεση, γνωστή και ως "μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο".

Η Hailey πρόσθεσε ότι παρά τα τρομακτικά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι έχει γίνει πιο δυνατό από τότε. «Σε όλη την κατάσταση - αυτό που πέρασα εγώ, αυτό που πέρασε - είναι πραγματικά που σε δένει», εξήγησε. «Νιώθω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Πραγματικά μας φέρνει κοντά. Θα το αφαιρέσω από όλα».