ΝΕΑ

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν συναυλίες για να τιμήσουν τον Taylor Hawkins!

Οι Foo Fighters πρόκειατι να τιμήσουν την κληρονομιά του ντράμερ Taylor Hawkins με τον μόνο τρόπο που ξέρουν τον Σεπτέμβριο, με δύο ροκ συναυλίες. Οι συναυλίες προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στις 3 Σεπτεμβρίου στο Wembley Stadium του Λονδίνου και στις 27 Σεπτεμβρίου στο Kia Forum στο Λος Άντζελες, ενώ τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 17 Ιουνίου.

Το συγκρότημα και η οικογένεια Hawkins ανακοίνωσαν το "Taylor Hawkins Tribute Concerts" την Τετάρτη, μαζί με ένα μήνυμα από τη σύζυγο του Hawkins, Alison Hawkins, η οποία ευχαρίστησε τους πολλούς παγκόσμιους θαυμαστές του συγκροτήματος για την υποστήριξη και την αγάπη τους στη συνέχεια. του συγκλονιστικού θανάτου του Hawkins σε ηλικία 50 ετών στις 25 Μαρτίου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μπογκοτά της Κολομβίας ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με τους Foos.

«Οι βαθύτερες ευχαριστίες και ο θαυμασμός μου απευθύνονται στην παγκόσμια κοινότητα των Foo Fighters και στους θαυμαστές του Taylor για την έκρηξη αγάπης που έδειξε ο καθένας από εσάς στον αγαπημένο μας Taylor», έγραφε η δήλωση της οικογένειας Hawkins. «Η καλοσύνη σας ήταν μια ανεκτίμητη παρηγοριά για την οικογένειά μου και εμένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ασύλληπτης θλίψης.

«Το ελκυστικό πνεύμα του Taylor και η βαθιά αγάπη του για τη μουσική θα ζουν για πάντα μέσα από τις συνεργασίες που του άρεσε τόσο πολύ με άλλους μουσικούς και τον κατάλογο των τραγουδιών που συνέβαλε και δημιούργησε. Για τον εορτασμό της ζωής του, εναπόκειται πλέον σε όλους εμάς που τον αγαπήσαμε περισσότερο να τιμήσουμε την κληρονομιά του Taylor και τη μουσική που μας έδωσε. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας. Ο Taylor σας αγαπούσε όλους και σας αγαπάμε κι εμείς."

Σύμφωνα με δήλωση από το συγκρότημα τα lineups για τα "all-star rock and roll show" θα ανακοινωθούν σύντομα.