ΝΕΑ

Νέο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο!

Πριν οι Queen και ο Adam Lambert ανέβουν στη σκηνή για την Platinum Jubilee συναυλία της Βασίλισσας Ελισάβετ στις 4 Ιουνίου, τα ιδρυτικά μέλη Brian May και Roger Taylor αποκάλυψαν ότι σχεδιάζουν να μοιραστούν ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Freddie Mercury τον Σεπτέμβριο.

Το συγκρότημα μίλησε για την εκδήλωση στο BBC Radio 2 από την Zoe Ball, στην οποία ο Taylor είπε: «Βρήκαμε ένα μικρό διαμάντι από τον Freddie, που κάπως το είχαμε ξεχάσει και ήταν — Είναι υπέροχο. Στην πραγματικότητα, ήταν πραγματική ανακάλυψη. Είναι από τις συνεδρίες του «The Miracle» και νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο».

Το "The Miracle" είναι το 13ο στούντιο άλμπουμ των Queen, που κυκλοφόρησε το 1989 και ηχογραφήθηκε σε μια εξαιρετικά παραγωγική χρονική περίοδο για το συγκρότημα το 1988. Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης με τον DJ Mike Read, ο Mercury δήλωσε ότι είχαν ηχογραφήσει 30 τραγούδια ενώ δούλευαν στο "The Miracle." Μερικά κομμάτια έγιναν B-sides, ενώ τα "Hang On In There" και "Chinese Torture" χρησιμοποιήθηκαν ως μπόνους για την αρχική κυκλοφορία του CD.

O May πρόσθεσε ότι το τραγούδι ήταν «κάπως κρυμμένο σε κοινή θέα. Το κοιτάξαμε πολλές φορές και σκεφτήκαμε, ω, όχι, δεν μπορούμε πραγματικά να το σώσουμε. Αλλά στην πραγματικότητα, πήγαμε ξανά εκεί και η υπέροχη ομάδα μας είπε, «εντάξει, μπορούμε να κάνουμε αυτό και αυτό.» Είναι σαν να ράβουμε κομμάτια μαζί. Αλλά είναι όμορφο, είναι συγκινητικό κομμάτι».

«Είναι ένα πολύ παθιασμένο κομμάτι», συμφώνησε ο Taylor.