ΝΕΑ

ΟΙ BTS στον Λευκό Οίκο!

Το κορεατικό ποπο super group, BTS, την τελευταία μέρα του Μαϊου, Μήνα Κληρονομιάς των Ασιατών Αμερικανών και Νησιωτών του Ειρηνικού (AAPI), πήγε στον Λευκό Οίκο για να μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την ενσωμάτωση και την εκπροσώπηση των Ασιατών.

Η Καρίν Ζαν-Πιέρ, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων έδειξε το συγκρότημα και μιλώντας στα αγγλικά ο αρχηγός του, RM γνώρισε τα μέλη και ευχαρίστησε τον Τζο Μπάιντεν για την δυνατότητα που τους έδωσε να συζητήσουν για «τα σημαντικά θέματα των εγκλημάτων μίσους κατά Ασιατών, της ενσωμάτωσης και της διαφορετικότητας».

Με τους Jin και Jimin, κάθε μέλος συζήτησε στα κορεάτικα, καθώς είπαν πως νιώθουν τεράστια τιμή που είναι εκεί για να να υποστηρίξουν την κοινότητά τους, στον Λευκό Οίκο την τελευταία ημέρα του Μήνα AAPI. «Είμαστε συντετριμμένοι από το πρόσφατο κύμα εγκλημάτων μίσους που συνεχίζεται από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού ...για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό και να υποστηρίξουμε αυτό τον σκοπό, θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να δανείσουμε τις φωνές μας», ανέφερε ο Jimin.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ