ΝΕΑ

Το «BTS Radio» σπάει ρεκόρ για το μεγαλύτερο σόου του 2022 στο Apple Music

Οι BTS κυκλοφόρησαν τη νέα τους σειρά στο Apple Music το Σάββατο και μέσα σε λίγες μέρες, η εκπομπή σπάει ήδη τα ρεκόρ.

Η Apple Music αποκάλυψε την Τρίτη μέσω Twitter ότι οι σούπερ σταρ «έσπασαν το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη εκπομπή της χρονιάς με το ντεμπούτο επεισόδιο του #BTSRadio στο Apple Music 1».

Η περιορισμένη σειρά τριών επεισοδίων BTS Radio: Past & Present θα προβάλλεται εβδομαδιαία, οδηγώντας στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος Proof, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου. Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα κατ' απαίτηση στους συνδρομητές της Apple Music και θα παρουσιάζουν το συγκρότημα που είναι υποψήφιο για βραβείο Grammy καθώς οδηγεί τους ακροατές στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν αστέρι στον δρόμο των αστεριών, ενώ μοιράζονται ιστορίες και τραγούδια που τους βοήθησαν να τους διαμορφώσουν.

Το πρώτο επεισόδιο έδωσε στους ακροατές μια εσωτερική ματιά σε τραγούδια όπως τα «Intro: The Most Beautiful Moment in Life», «Epilogue: Young Forever», «I Need U», «No More Dream» και «We Are Bulletproof, Pt. 2."

«Ακριβώς όπως ο τίτλος του τραγουδιού, νομίζω ότι δείχνει το φιλόδοξο πνεύμα που είχαμε όταν κάναμε το ντεμπούτο μας. Ήθελα απλώς να το ακούσω ξανά», είπε ο J-Hope για το «We Are Bulletproof, Pt. 2», με τον Jungkook να προσθέτει, «Επέλεξα αυτό το τραγούδι γιατί αντιπροσωπεύει πραγματικά την ταυτότητα του γκρουπ μας και νομίζω ότι πραγματικά ρίξαμε ό,τι είχαμε σε αυτό το τραγούδι».

Με πληροφορίες από το Billboard.com