ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Kylie Minogue! Θυμόμαστε 5 αγαπημένα μας τραγούδια!

Κάποιοι την γνωρίζουν ως Kylie Minogue αλλα για εμάς θα είναι πάντα η δική μας, Kylie. Την αγαπάμε από όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της και ας το παραδεχτουμε, κάποια στιγμή θέλαμε να της μοιάσουμε.

Τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της είναι το σήμα κατατεθέν της ενώ το στυλ της ήταν εκείνο που την έκανε να λάμψει και να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες τραγουδίστριες. Η αγάπη της για τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία όταν η οικογένεια της αναγκαζόταν να μετακομίζει συνεχώς σε νέες πόλεις. Αυτή η συνθήκη προκάλεσε ανασφάλεια στην Minogue, και ένιωθε την ανάγκη να κάθεται σπίτι και να ασχολείται με το πιάνο και το βιολί.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1979 στην τηλεόραση με τη συμμετοχή της με ένα μικρό ρόλο στη σαπουνόπερα "The Sullivans". Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα και κατά τη διάρκεια μιας συναυλία στο Fitzroy Football Club, η Minogue ερμήνευσε με τον συμπρωταγωνιστή της στο "The Loco-Motion", John Waters, το τραγούδι "I Got You Babe". Τότε ο παραγωγός Greg Petherick της πρότεινε να ηχογραφήσει ένα demo με το τραγούδι και να το στείλει στη δισκογραφική Mushroom Records. Μια συμβουλή που η Minogue πήρε σοβαρά και λίγο καιρό μετά υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο. 

Σήμερα, η Kylie Minogue έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε 5 αγαπημένα μας τραγούδια!

1) In Your Eyes

2) Love at First Sight

3) I Should Be So Lucky

4) Spinning Around

5) Can’t Get You Out of My Head