ΝΕΑ

Η Celeste O'Connor, η Dakota Johnson και η Sydney Sweeney πρωταγωνιστούν στην ταινία «Madame Web»

H Σελέστ Ο'Kόνορ (Celeste O'Connor), η Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από την Κένυα, μαζί με τις Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) και Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson), θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Sony και έχει τίτλο «Madame Web». Η ταινία έχει στηριχτεί στα κόμικς της Marvel από τον Ντένις Ο'Νιλ (Denny O'Neil) συγγραφέα και δημιουργό και τον John Romita Jr εικαστικό καλλιτέχνη.

Η ταινία «Madame Web» αποτελεί τον πρώτο γυναικείο χαρακτήρα που η Sony Pictures Universe δίνει προτεραιότητα στους κακούς και εμβληματικούς ήρωες της Marvel, με τον S.J. Clarkson να προσφέρει τις σκηνοθετικές οδηγίες. Αναφέρεται στις ικανότητες ενός μέντιουμ όπου την αφήνει να βλέπει μέσα στον κόσμο των αραχνών. Ακόμα όμως δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον χαρακτήρα που θα μιμηθεί η Ο'Kόνορ.

Το σενάριο της ταινίας το έγραψαν οι Ματ Σαζάμα (Matt Sazama) και Μπερκ Σάρπλες (Burk Sharpless) και στις 7 Ιουλίου 2023 αναμένεται να βγει στις αίθουσες και θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, σύμφωνα με το deadline.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ