ΝΕΑ

Pete Davidson: Στην λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το περιοδικό Time

Για τα περιοδικό Time, αποκαλύφθηκε η λίστα του 2022 με τους 100 καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες και συγγραφείς, που έχουν την πιο μεγάλη επιρροή για το περιοδικό.

Στην υψηλού κύρους λίστα, προστέθηκε ο ηθοποιός Σίμου Λίου, στην οποία περιέχονται οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Αμάντα Σέιφριντ, Σίμου Λίου, Άντριου Γκάρφιλντ, Τζέρεμι Στρονγκ, Ζόι Κράβιτζ.

Η Αριάντα ΝτεΜπόουζ και ο Αμερικανός κωμικός και ηθοποιός Πιτ Ντέιβιντσον μπήκαν επίσης στην ετήσια λίστα.

Λίγες μέρες μετά, αφότου ο κωμικός είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει από το SNL πριν από την 48η σεζόν του, έρχονται τα νέα για την ένταξη του Πιτ Ντέιβιντσον.

Για τον 28χρονο Ντέιβιντσον, ο μουσικός και ράπερ Τζακ Χάρλοου έγραψε στο Time και μάλιστα τόνισε την ειλικρίνεια του καλλιτέχνη: «Η απήχηση του Πιτ στον κόσμο έχει να κάνει με την αυθεντικότητά του. Δεν προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο που είναι».

Ο Ντέιβιντσον, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια χαλαρά αυτοβιογραφική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Bupkis».Ο ίδιος επίσης, είχε αναφέρει τα θέματα ψυχικής υγείας, με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος στο παρελθόν.

Η ηθοποιός Σάντρα, τόνισε την επιτυχία του ως πρώτου Ασιάτης υπερήρωας στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, στο είμενό της για τον Σίμου Λίου. Έγραφε πως «Είναι σε μία πορεία που κανένας Κινέζο-Καναδός δεν έχει βαδίσει». «Αποτελεί μέρος της πρώτης γενιάς Ασιατο-Αμερικανών και Καναδών που έφτασαν στην πραγματική δόξα».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ