ΝΕΑ

Oι Bruce Springsteen & The E Street Band ανακοίνωσαν την επόμενη παγκόσμια περιοδεία τους!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Οι Bruce Springsteen & The E Street Band επιστρέφουν στη παγκόσμια σκηνή!

Το γκρουπ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ξεκινήσουν την πρώτη τους περιοδεία μαζί μετά την 14μηνη παγκόσμια περιοδεία River που ξεκίνησε το 2016. Ο Bruce Springsteen & The E Street Band επανασυνδέθηκαν στο Saturday Night Live τον Δεκέμβριο 2020, όπου κυκλοφόρησαν ζωντανές εκδόσεις δύο τραγουδιών από το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους, Letter to You.

«Μετά από έξι χρόνια, ανυπομονώ να δω τους μεγάλους και πιστούς θαυμαστές μας την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Springsteen σε μια δήλωση τύπου. «Και ανυπομονώ να μοιραστώ ξανά τη σκηνή με το θρυλικό E Street Band. Τα λέμε εκεί έξω, τον επόμενο χρόνο — και όχι μόνο».

Ενώ οι ημερομηνίες των αμερικανικών πόλεων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ξεκινά στις 28 Απριλίου 2023, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Οι προγραμματισμένες ευρωπαϊκές στάσεις περιλαμβάνουν επίσης το Δουβλίνο, το Παρίσι, τη Φεράρα, τη Ρώμη, το Άμστερνταμ, το Landgraaf, τη Ζυρίχη, το Ντίσελντορφ, το Γκέτεμποργκ, το Όσλο, την Κοπεγχάγη, το Αμβούργο, τη Βιέννη, το Μόναχο και τη Μόντσα. Πρόσθετες πόλεις και παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.