ΝΕΑ

Θετικός βρέθηκε στην Covid-19 ο Eric Clapton

Ο 77χρονος θρυλικός τραγουδιστής και κιθαρίστας Έρικ Κλάπτον, βρέθηκε θετικός στην covid-19, ενώ είχε μόλις ξεκινήσει η ευρωπαϊκή του περιοδεία και αλλάζει δύο ημερομηνίες. Την ανακοίνωση αυτή έκανε και δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του αλλά και στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο τραγουδιστής Έρικ Κλάπτον, υπήρξε επικριτής του lockdown και ένθερμος σκεπτικιστής του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Στην δήλωση γράφει πως «Ο Έρικ Κλάπτον δυστυχώς νοσεί από Covid-19 αφού βρέθηκε θετικός λίγο μετά τη δεύτερη συναυλία στο Royal Albert Hall». Επίσης αναφέρεται ότι «Οι ιατρικοί του σύμβουλοι του είπαν ότι εάν συνεχίσει να ταξιδεύει και δίνει συναυλίες πολύ σύντομα, θα μπορούσε να καθυστερήσει ουσιαστικά την πλήρη ανάρρωσή του. Ο Έρικ είναι επίσης ανήσυχος επειδή θέλει να αποφύγει τη μετάδοση μόλυνσης σε οποιοδήποτε μέλος του συγκροτήματός του και του τεχνικού προσωπικού και σε θαυμαστές του».

Μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα γίνουν οι συναυλίες στον Μιλάνο και στη Ζυρίχη.

Ο Έρικ Κλάπτον είπε πως υπέστη βλάβη στα νεύρα των δάχτυλων του από το εμβόλιο AstraZeneca και ανέφερε τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού «προπαγάνδα».

Είχε σημειώσει επίσης, πως δεν θα βρισκόταν σε χώρο που θα χρειαζόταν να δείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, όμως η γνώμη του άλλαξε αφού τον Σεπτέμβριο του 2021 στη Νέα Ορλεάνη έδωσε συναυλία, όπου τα συγκεκριμένα μέτρα προστασίας ίσχυαν κανονικά.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ