ΝΕΑ

Η Selena Gomez μιμήθηκε την Miley Cyrus στο νέο επεισόδιο του Saturday Night Live!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Selena Gomez παρουσίασε το Saturday Night Live για πρώτη φορά στις 14 Μαΐου στο Studio 8H.

Η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός άνοιξε την εμβληματική κωμική σειρά με αστεία για την ερωτική της ζωή, μιμήθηκε την φίλη της, Miley Cyrus και τραγούδησε το θεματικό τραγούδι των Barney & Friends από την παιδική της ηλικία.

«Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα», είπε η Gomez αφού ανέβηκε στη σκηνή. «Στην πραγματικότητα ξεκίνησα να παίζω όταν ήμουν 7 ετών και είχα την τύχη να δουλέψω με μερικά είδωλα του Χόλιγουντ, από τον Steve Martin και τον Martin Short και, φυσικά, τον Barney».

Στη συνέχεια, έκανε μερικά ακόμη αστεία εις βάρος των συμπρωταγωνιστών της στο "Only Murders in the Building" ενώ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Hulu στις 28 Ιουνίου.

Για να προετοιμαστεί για την πρώτη της συναυλία στο SNL, η Gomez (η οποία εμφανίστηκε ως μουσικός καλεσμένος στο παρελθόν) επικοινώνησε με την φίλης της Miley Cyrus Cyrus για συμβουλές. Η Miley, φυσικά, έχει φιλοξενήσει το σόου πολλές φορές, ξεκινώντας από το 2011.

«Ζήτησα (συμβουλή) επίσης μια από τις παλαιότερες φίλες μου τη Miley Cyrus και μου είπε: «Να είσαι ο εαυτός σου και να διασκεδάζεις»», είπε η Gomez, παρουσιάζοντας μια ξεκαρδιστική μίμηση της Miley. «Και είπα, «Miley, είναι αυτή απλώς μια δικαιολογία για να σου κάνω την μίμηση στην εκπομπή;» Και εκείνη ήταν, «Ναι, είμαι η Miley Cyrus».

Με πληροφορίες από το Billboard.com