ΝΕΑ

Πάρις Χίλτον: Κάνει προσπάθειες για να δώσει ένα τέλος στην κακοποίηση παιδιών!

Η επιχειρματίας, μοντέλο, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα, Πάρις Χίλτον κάνει προσπάθειες για να δώσει ένα τέλος στην κακοποίηση παιδιών. Μετά την συνάντησή με αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία δημοσίευση για την αμερικανική κυβέρνηση , που δεσμεύεται να αγωνιστεί για τα δικαιώματα όλων και σχετικά με αυτό δήλωσε ικανοποιημένη.

Η επίσκεψη της Χίλτον βασίζεται στις προσπάθειες που κάνει , για τη βελτίωση της προστασίας των νέων , σε προγράμματα και δομές υγειονομικής περίθαλψης, από τις οποίες παρέχεται θεραπεία για αποτοξίνωση από χρήση ουσιών, για ψυχικές ασθένειες ή προβλήματα συμπεριφοράς και είναι κάτι το οποίο δήλωσε στο CNN η Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Η ίδια Πάρις Χίλτον έχει δεχτεί κακοποίηση και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Provo Canyon School, οικοτροφείο στη Γιούτα για προβληματικούς εφήβους , η κληρονόμος του ομίλου ξενοδοχείων στο ντοκιμαντέρ της του 2020 «This Is Paris» ισχυρίστηκε ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων